úvod
homepage

Komentáře

článku: Jarné pivné pučanie

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Vďaka za tip, (David Ručka, 18.04.2011 21:26) celé vlákno | reagovat
Vďaka za skvelý report. Som nadšený, že sa pustili i do pšenice a snáď dojde aj na dáke ejly. Hned idem pozrieť do mapy, kde to presne je.
dvakrát dobrá zpráva, (hroch, 14.04.2011 12:53) celé vlákno | reagovat
Dobrá zpráva poprvé- vznik každého nového minipivovaru je dobrou zprávou, pro tebe Dalibore hlavně, že už nemusíš za novými mini jezdit jen do Čech
Dobrá zpráva podruhé- komentář pana Jiri.j je plný překlepů až pravopisných chyb, a obvyklé hlídače pravopisu nechal v klidu. Že by pochopili, že komentář psaný v rychlosti případně v pivním opojení, nemusí být vždy bez překlepů a chyb.
Re: dvakrát dobrá zpráva, (Jiri.j, 15.04.2011 18:30) celé vlákno | reagovat
Omlouvám se, psal jsem to na noťasu, ve tmě, v autě, ale naprosto střízliv:-). Jinak bych se rád slovenského kolegy ještě zeptal, jak to vypadá s tím pivovarem v Martině. Navic jsem se dočetl, že v Martině je v plánu i další minipivoar- Martpils. Máte nějaké přesnější informace? Určitě si tento rok zajedu na hory a cestou chci ozkoušet vše, co bude po ruce. Díky.
Re: Re: dvakrát dobrá zpráva, (Libor, 17.04.2011 20:59) celé vlákno | reagovat
tu je link na Turčiansky pivovarnícky dom:
http://www.hotelvictoria.sk/?art=newsdetail.php&id=28
oficiálne otvárajú tiež 29.4.
A Martpils - čo viem, tak sú vo výstavbe - plánovali otvoriť niekedy na jeseň - ale to je ešte dosť ďaleko...
dobrý zpráva, (Jiri.j, 12.04.2011 21:04) celé vlákno | reagovat
Tak vida,ještě před pár lety to vypadalo, že ze Slovenkska bude "pivní pustina" a teď se nám tam začínají pivovary růsta jako houby po dešti. Škoda, že zaniklo tolik průmyslových pivovarů. Mě osobně nejvíc schází Martinský zdroj a jejich vynikající Porter. Jsem zvědav jak se s tím popere jeho minimástupce...
Vyhledávání