úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní rozmanitost (Praha Žižkov)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Nic moc, (Jan Kocián - pivní snob, 20.06.2012 01:10) celé vlákno | reagovat
Byl jsem tam dnes poprvé. Čekal jsem, že interiér nebude nic moc, ale že to tam bude ještě méně útulné než v klasické vietnamské večerce, to jsem teda netušil.

Objednávám si pivo. Načepovali mi jej do hodně špinavé sklenice. Se slovy: "Tohle není pivní rozmanitost - tohle je pivní špína!" jsem odešel pryč.
Re: Nic moc, (D.Bílková Pivní rozmanitost, 20.06.2012 09:35) celé vlákno | reagovat
Dobrý den pane Kocián, jsem upřímně moc ráda, že jsem měla tu čest být přítomna vaší návštěvy v pivotéce.Již při vašem vstupu bylo patrné, že nejdete do pivotéky na třetinku pivního speciálu a nebo pro láhev pivního moku, ale najít něco, co by jste okamžitě mohl dát na web. Sklenici, kterou jste se Sumečkem dostal do ruky byla orosená, ale nicméně ne špinavá. Po té co jste začal něco pokřikovat za přítomnosti jiných zákazníků jsem vás oslovila a chtěla s vámi mluvit, bohužel jsem to z důvodu vašeho rychlého úprku (takhle vídám utíkat pouze zloděje, když něco ukradnou)nestihla. Jelikož jsem viděla váš výstup i na akci na Hradě, tak jsem jen čekala, jak rychle uděláte pivotéce reklamu...díky :-)
Re: Re: Nic moc, (coska, 20.06.2012 10:35) celé vlákno | reagovat
Elegantné zotretie! :)))
Re: Re: Nic moc, (Jan Kocián - pivní snob, 20.06.2012 11:29) celé vlákno | reagovat
Patka byla pokryta vodním kamenem, i nějaké to smítko na stěně sklenice jsem zahlédl. Každopádně mě to doopravdy naštvalo. Nebylo to hrané, jen abych byl zajímavej.

Nebaví mě dohadovat se s číšníkem ve stylu: "Dám vám klidně jiný druh piva, pokud vám tenhle pivní styl nevyhovuje, ale budete muset zaplatit za obě dvě piva."

Prostě když je pivo zkažený, tak neplatím.

A proto mě poslední dobou sere třeba taková Kavárna Na Šumavě, kde mívá pan Egner špinavé trubky, což se nejvíc projevuje u pšeničných piv, která bývají pro svou nakyslost až nepitelná. Byl bych rád, kdyby si na to začal stěžovat i někdo jiný než já, protože on mi nevěří a myslí si, že kecám. Ale jinak je to velmi příjemný člověk!
Vyhledávání