úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní rozmanitost (Praha Žižkov)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

Nic moc, (Jan Kocián - pivní snob, 20.06.2012 01:10) celé vlákno | reagovat
Byl jsem tam dnes poprvé. Čekal jsem, že interiér nebude nic moc, ale že to tam bude ještě méně útulné než v klasické vietnamské večerce, to jsem teda netušil.

Objednávám si pivo. Načepovali mi jej do hodně špinavé sklenice. Se slovy: "Tohle není pivní rozmanitost - tohle je pivní špína!" jsem odešel pryč.
Re: Nic moc, (D.Bílková Pivní rozmanitost, 20.06.2012 09:35) celé vlákno | reagovat
Dobrý den pane Kocián, jsem upřímně moc ráda, že jsem měla tu čest být přítomna vaší návštěvy v pivotéce.Již při vašem vstupu bylo patrné, že nejdete do pivotéky na třetinku pivního speciálu a nebo pro láhev pivního moku, ale najít něco, co by jste okamžitě mohl dát na web. Sklenici, kterou jste se Sumečkem dostal do ruky byla orosená, ale nicméně ne špinavá. Po té co jste začal něco pokřikovat za přítomnosti jiných zákazníků jsem vás oslovila a chtěla s vámi mluvit, bohužel jsem to z důvodu vašeho rychlého úprku (takhle vídám utíkat pouze zloděje, když něco ukradnou)nestihla. Jelikož jsem viděla váš výstup i na akci na Hradě, tak jsem jen čekala, jak rychle uděláte pivotéce reklamu...díky :-)
Re: Re: Nic moc, (coska, 20.06.2012 10:35) celé vlákno | reagovat
Elegantné zotretie! :)))
Re: Re: Nic moc, (Jan Kocián - pivní snob, 20.06.2012 11:29) celé vlákno | reagovat
Patka byla pokryta vodním kamenem, i nějaké to smítko na stěně sklenice jsem zahlédl. Každopádně mě to doopravdy naštvalo. Nebylo to hrané, jen abych byl zajímavej.

Nebaví mě dohadovat se s číšníkem ve stylu: "Dám vám klidně jiný druh piva, pokud vám tenhle pivní styl nevyhovuje, ale budete muset zaplatit za obě dvě piva."

Prostě když je pivo zkažený, tak neplatím.

A proto mě poslední dobou sere třeba taková Kavárna Na Šumavě, kde mívá pan Egner špinavé trubky, což se nejvíc projevuje u pšeničných piv, která bývají pro svou nakyslost až nepitelná. Byl bych rád, kdyby si na to začal stěžovat i někdo jiný než já, protože on mi nevěří a myslí si, že kecám. Ale jinak je to velmi příjemný člověk!
k pivní rozmanitosti, (pivoj, 17.02.2011 23:43) celé vlákno | reagovat
Škoda že za pultem je nepříliš příjemná žena s velkejma kozama,nehodí se tam.Byl jsem tam na přednášce Honzy Kočky-trochu nedomyšlený-spousta lidí se mačkala na malym prostoru mezi regálama s pivníma lahvema bez možnosti si sednout nebo zajít na wc.O vydejchanym vzduchu ani nemluvim..
Re: k pivní rozmanitosti, (Honza Kočka, 18.02.2011 11:53) celé vlákno | reagovat
To ze se Vam nelibilo me mrzi.
Forma jakoby prednasky byla zvolena kvuli tomu, ze jsme prisli pozde, nebot se protahla degustace pro americkou obchodni komoru.
Toaleta k dispozici je, mozna se to melo vyhlasit. Kdo se zeptal, vyuzit ji mohl.
Na dalsich degustacich, ktere budou vedeny jako prednaska/degustace zidle budou, nebot bude urceny maximalni pocet lidi.
Ze Vam vadi zeny s vyvinutym poprsim komentovat nebudu...
Re: Re: k pivní rozmanitosti, (Eca, 23.03.2012 16:24) celé vlákno | reagovat
No to píšeš pěknou blbost...ta paní za pultem je správná ženská....do kšeftu jak dělaná. Když se e ti to nelíbí tak tam nemusíš chodit.
prošlé pivo, (alias, 28.03.2011 13:01) celé vlákno | reagovat
ahoj,

obchod jsem navstivil poprve v patek. Jsem rad, ze neco takovyho na Zizkove je (zvlast v ulici, kde naproti toci Chyni, o kus vejs Kout..zacina se tam vytvaret takova zajimava pivni zona!). obsluha prijemna, ceny primereny. co si ale neodpustim - probuh, v tom kramu je snad vsechno prosly! koupil jsem si 4 ruzna piva, z toho prosly byly tri. u jednoho, Modre luny, jsem to snad i mohl cekat, byla u nej totiz cedulka AKCE (proslo uz 31.1...jesteze to pasterujou), ostatni piva vsak nebyla nijak oznacena. v obchode tohoto typu by me fakt nenapadlo si tohle hlidat, necekal bych to a nejak mi to nepasuje k zrejmymu nadsenectvi provozovatelu, je to skoda! vedle ty modry luny bylo jeste jedno pivo s velkou ceduli "AKCE, jen tyden prosle", ovsem kdyz jsem se podival, z "tydne" se vyklubaly asi 2-3 mesice, slo o vanocni lezak. to jsem si teda nevzal :))) tohle jsou moresy diskontu typu lidl a penny market! pevne doufam, ze je to jen docasna zalezitost (ze zacatku "velky voci" a pak nedostatek odbytu) nebo ze jsem jenom mel hodne nestastnou ruku pri vyberu. koneckoncu piva, co jsem schopnej posoudit, chutnaly normalne, v zarucni lhute je velka rezerva..ale i tak myslim, ze to rozhodne nikoho neomlouva. obchod urcite jeste navstivim a rad si to necham vysvetlit "z oci do oci" :)
p.s. - zeny s vyvinutym poprsim mi nevadi.
Re: prošlé pivo, (aned, 29.03.2011 14:57) celé vlákno | reagovat
Dobrý den,
děkuji za reklamu, kterou jste nám udělal :-).
Nebudu se vymlouvat a psát, že jste měl nešťastnou ruku a ani, že tomu tak nebylo. Veškerá prošlá piva jsou označena cedulkou akce, což samozřejmě nenapovídá o tom, že jsou prošlá (takže došlo k úpravě textace i úpravě v rozložení v regálech-děkuji za upozornění) a ke zkontrolování veškerého piva (a skutečně se pár těchto piv v regálech našlo :-( ).
Takže doufám jen, že nám zachováte přízeň a do naší malé začínající pivotéky ještě někdy dorazíte.
Re: Re: prošlé pivo, (alias, 30.03.2011 19:08) celé vlákno | reagovat
vsechna prosla piva ROZHODNE nebyla oznacena jako akce, to bych se teda hadal. ale to uz je ted jedno, ted uz to bude v poradku. a reklamu, jo, tu si delate hlavne sami :) budte radi, ze rejpu, jak muzete vedet, kolik zakazniku treba prislo, nerejpalo, pomyslelo si svoje a uz se nikdy nevratilo. kazdopadne, s panem (ted nevim, esli si pisu s panem nebo s pani) jsem si to vysvetlil pri sve dalsi navsteve, koupil si dalsi pivo (i jedno prosly..ale uz vedome a se slevou :)), rozhodne si me muzete pocitat mezi spokojene zakazniky. jen jsem chtel vedet, jak to vlastne myslite a jestli je to fakt nedopatreni, nebo podnikatelskej zamer :)
Degustace bavorských bocků, (Honza Kočka, 14.03.2011 00:40) celé vlákno | reagovat
Dan Šabík - znalec bavorských bocků vám představí ve středu 16.3. od 19:15 tamní piva kategorií bock, doppelbock a eisbock.

Cena degustace je 150Kč, počet míst je omezen na 15, rezervace možno učinit na telefonu 608 601 601...
Příspěvek odstraněn, (Jana Závadová, 25.02.2011 16:13) celé vlákno | reagovat
Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho portálu!
Degustace piv Kaltenecker, (Honza Kočka, 23.02.2011 23:57) celé vlákno | reagovat
Ve stredu 2.3. prijede do Pivni rozmanitosti predstavit piva v soucasne dobe nejprogresivnejsiho slovenskeho pivovaru jeho majitel Ing. Laco Kovacs.

Muzete se tesit na lezak Kvas 11,5°, Brokat 13° tmavy, Winterbock 16°, EPA 14°, Zazvor 12°, Brokat Old Beer 27°.

Degustace zacina v 19:15, cena degustace cini 170Kc, pocet mist je omezen na 15. rezervace na cisle 608 601 601...
Re: Degustace piv Kaltenecker, (rank_d, 24.02.2011 12:22) celé vlákno | reagovat
Dobrý deň,
predpokladám, že sa jedná len o preklep a mali ste na mysli Kras a nie Kvas.
Re: Re: Degustace piv Kaltenecker, (Libor, 24.02.2011 14:45) celé vlákno | reagovat
ja som to pochopil ako kvas. - čiže kvasnicová 11,5-ka. Ale aj Tvoj výklad je možný...
Re: Re: Degustace piv Kaltenecker, (Honza Kočka, 24.02.2011 18:53) celé vlákno | reagovat
Diky, je to Kras...
Re: Re: Degustace piv Kaltenecker, (Honza Kočka, 24.02.2011 18:53) celé vlákno | reagovat
Diky, je to Kras...
Zimni Bavorsko od ctvrtka 24.2., (Honza Kočka, 22.02.2011 23:28) celé vlákno | reagovat
Od ctvrtka budou nova piva - bavorske eisbocky a doppelbocky. Navrch nejsilnejsi slovenske pivo z pivovaru Kaltenecker Brokat 27 Old beer (plus zazvor), Opat cokolada...
prosba - fotky, (Honza Kočka, 22.02.2011 23:24) celé vlákno | reagovat
mam prosbu na zucastnene ctvrtecniho setkani - nemate nahodou nekdo par digi fotek? Jaksi jsme to opomeli...diky
Poděkování, (Henri, 21.02.2011 09:22) celé vlákno | reagovat
Rovněž já děkuji za zorganizování setkání se sládkem Yuseffem Cherneym a spoluzakladatelem pivovaru Ballast Point Jackem Whitem a za možnost ochutnat něco z jejich produkce.
Ano, je vidět, že Pivní rozmanitost se teprve rozjíždí a není vše ještě hotovo, ale i přesto jsem rád, že se toto setkání uskutečnilo alespoň v improvizovaných podmínkách.
S obsluhující ženou jsem žádný problém neměl, chovala se slušně na WC nebyl problém si zajít a pokud je někdo jinak sexuálně orientován a vadí mu ženské vnady, tak je to pouze jeho problém a formu jakou svůj názor prezentuje pivoj považuji za buranskou netaktní sprosťárnu, které by se žádný slušný muž neměl dopustit.
12
Vyhledávání