úvod
homepage

Komentáře

článku: První střípky z Tábora

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Celkove vysledky, (Honza Kočka, 09.02.2011 11:05) celé vlákno | reagovat
Celkove vysledky Ceske pivni peceti najdete zde - http://slavnostipivatabor.cz/2011/vysledky/celkem2011.pdf
Příjemná akce, (Martin Povýšil, 08.02.2011 18:14) celé vlákno | reagovat
Po loňském roce, kdy mi to v Táboře přišlo celkem dost hektické a takové trochu "uřvané", byl letošek velmi příjemný a pohodový. Možná to bylo tím, že jsem "prošvihnul" Maxim Turbulenc a přijel až ve čtvrtek a následně většinu času strávil v horním patře v příjemné společnosti přátel piva různorodého ražení za ochutnávání neméně sympatických pivních speciálů.
Tábor opět nezklamal, (Martin Jarošek, 06.02.2011 10:20) celé vlákno | reagovat
Opět jsem prožil v Táboře příjemné dva dny. Napočítal jsem 37 českých a pár zahraničních pivovarů. Pivo slušné, výběr velký, nejvíce mne letos potěšil Poutník a nově i Vítek z Prčice. Tmavou skvrnou na čistém štítě akce bylo pro mne pouze středeční vystoupení playbackového, protekčního a mediálně profláknutého "hudebního" souboru Maxim Turbulenc(e) s jejich chaotickou směskou starých lidovek i současných hitů v monotónním a kýčovitém zvuku techna "Čech decho".
O to víc jsem následující den ocenil rock dívčí skupiny The Apples. Všiml jsem si též, že některé stánky nalévaly na 50 Kč zálohu do neoznačeného skla (bez loga), čímž nepotěšily náhodné sběratele a já jsem zhruba po 16. vzorku (0,3l) zapomněl odkud vratné sklo mám a přišel jsem tak o obnos, za který bych si mohl koupit minimálně další dvě malá piva. Jinak akce super - jen tak dál. Už se těším na příští ročník.
Vyhledávání