úvod
homepage

Komentáře

článku: RADEGAST EXTRA HOŘKÝ – promarněná šance?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Tak jsem ho ochutnal..., (Martin Jarošek, 15.01.2011 07:52) celé vlákno | reagovat
Mé degustaci předcházelo dvoudenní telefonické zjišťování přímo u výrobce, kde je točený Radegast Extra hořký k dostání. Informace byly na takovouto velkou firmu naprosto nedostačující.
Zatímco pivo typu ESB (Extra Special Bitter) bývá zejména v amerických minipivovarech synonymem skutečně hutného řádně prochmeleného moku, 15°Radegast mi tak vůbec nepřipadal. Slušná barva a i rozumná cena (26 Kč), jinak chuť odpovídá větším "grádům", avšak takřka žádné avízované výrazné chmelové aróma. Až v dochuti pár pelyňkovitých tónů.
Teď z jiného soudku. Společnost SAB Miller ve své obchodní strategii zjistila, že má velké nevyužité kapacity v polském pivovaru Tychy(mimochodem jeden z výrobců našeho rodinného stříbra PU) a údajně hodlá uzavřít některý ze svých provozů. Kandidáty jsou prý Velký Šariš a právě Nošovice. Nevěřím tendenčním kecům o regionální věrnosti značce, ale třeba i Neratovičáci milovali svou Spolanu. Nepochybuji, že vzniklou mezeru na trhu SAB Miller promptně vyplní některým ze svých geniálních nápadů, otázkou zůstává zdali stádná konzumní veřejnost se i nadále nechá oblbovat pitomou reklamou a bude loajálně hltat Radegast z Ukrajiny.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání