Komentáře
článku: PIHA 2010
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle času
Co dělat v případě, že chci dát vzorky do soutěže, ale nebudu se pravděpodobně moc zúčastnit setkání. Jedu tento víkend do Čech a mohl bych někoho porosit, aby mi v Praze odevzdal vzorky pro degustaci. Kdy a kam je má poslíček dodat? Jaké množství od jednoho vzorku?
na konci článku je odkaz na zadání soutěže, důležité jsou tyto informace:
(1)Přihlášky do soutěže lze zasílat do 23.11.2010 na emailovou adresu piha@homebrewing.cz
(2)Vzorky do soutěže lze zasílat do 1.12. na adresu Pivovar Kocour Varnsdorf, Rumburská 1920, 407 47 Varnsdorf , případně je osobně odevzdat tamtéž. Dalším místem, kde lze odevzdat vzorky je restaurační pivovar Pivovarský dům, Ječná/Lípová 15, 120 44 Praha 2 (k rukám sládka Martina Vávry). Slovenští domovarníci mohou odevzdat/zaslat vzorky do Pivovaru Kaltenecker, Zakarpatská 28, Rožňava (pivovar.kaltenecker@gmail.com , +421 (0)58 732 91 05 )
(1)Přihlášky do soutěže lze zasílat do 23.11.2010 na emailovou adresu piha@homebrewing.cz
(2)Vzorky do soutěže lze zasílat do 1.12. na adresu Pivovar Kocour Varnsdorf, Rumburská 1920, 407 47 Varnsdorf , případně je osobně odevzdat tamtéž. Dalším místem, kde lze odevzdat vzorky je restaurační pivovar Pivovarský dům, Ječná/Lípová 15, 120 44 Praha 2 (k rukám sládka Martina Vávry). Slovenští domovarníci mohou odevzdat/zaslat vzorky do Pivovaru Kaltenecker, Zakarpatská 28, Rožňava (pivovar.kaltenecker@gmail.com , +421 (0)58 732 91 05 )
Zdravím
je nutné se nějak registroavt i na setkání DOMOVARNÍKŮ nebo kdo příjde ten tam bude ?
Díky
je nutné se nějak registroavt i na setkání DOMOVARNÍKŮ nebo kdo příjde ten tam bude ?
Díky
Taky zdravím - pokud nebudeš posílat vzorky do soutěže, mělo by stačit přijít 4.12. do Podskalské na přednášky a na diskuzi o pivovarských kvasnicích. Více a podrobněji k tomu určitě řekne Honza Kočka v článku, který by měl brzy na SP následovat.
Nabízím zdarma k odběru 3. generace kvasnic až do rozebrání:
Safale S 04 - pro Ales
safbrew WB 06 - weizen
saflager S 23 - pro ležáky belgického typu
Vše pro teploty kvašení 16-24°C.
David Staněk, tel. 775 66 07 28
Safale S 04 - pro Ales
safbrew WB 06 - weizen
saflager S 23 - pro ležáky belgického typu
Vše pro teploty kvašení 16-24°C.
David Staněk, tel. 775 66 07 28
Ta lokalita je luxusní. Děkujeme.
1 | 2 |
Vyhledávání