úvod
homepage

Komentáře

článku: PIHA 2010

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

Pivo do soutěže, (Petr, 25.10.2010 13:11) celé vlákno | reagovat
Co dělat v případě, že chci dát vzorky do soutěže, ale nebudu se pravděpodobně moc zúčastnit setkání. Jedu tento víkend do Čech a mohl bych někoho porosit, aby mi v Praze odevzdal vzorky pro degustaci. Kdy a kam je má poslíček dodat? Jaké množství od jednoho vzorku?
Re: Pivo do soutěže, (Petr Měrka, 25.10.2010 18:20) celé vlákno | reagovat
na konci článku je odkaz na zadání soutěže, důležité jsou tyto informace:


(1)Přihlášky do soutěže lze zasílat do 23.11.2010 na emailovou adresu piha@homebrewing.cz

(2)Vzorky do soutěže lze zasílat do 1.12. na adresu Pivovar Kocour Varnsdorf, Rumburská 1920, 407 47 Varnsdorf , případně je osobně odevzdat tamtéž. Dalším místem, kde lze odevzdat vzorky je restaurační pivovar Pivovarský dům, Ječná/Lípová 15, 120 44 Praha 2 (k rukám sládka Martina Vávry). Slovenští domovarníci mohou odevzdat/zaslat vzorky do Pivovaru Kaltenecker, Zakarpatská 28, Rožňava (pivovar.kaltenecker@gmail.com , +421 (0)58 732 91 05 )
Setkání domovarníků, (Bobr, 24.10.2010 14:38) celé vlákno | reagovat
Zdravím

je nutné se nějak registroavt i na setkání DOMOVARNÍKŮ nebo kdo příjde ten tam bude ?

Díky
Re: Setkání domovarníků, (Luděk, 24.10.2010 21:25) celé vlákno | reagovat
Taky zdravím - pokud nebudeš posílat vzorky do soutěže, mělo by stačit přijít 4.12. do Podskalské na přednášky a na diskuzi o pivovarských kvasnicích. Více a podrobněji k tomu určitě řekne Honza Kočka v článku, který by měl brzy na SP následovat.
kvasnice, (nonpumpescu, 18.10.2010 23:28) celé vlákno | reagovat
Nabízím zdarma k odběru 3. generace kvasnic až do rozebrání:
Safale S 04 - pro Ales
safbrew WB 06 - weizen
saflager S 23 - pro ležáky belgického typu
Vše pro teploty kvašení 16-24°C.

David Staněk, tel. 775 66 07 28
Už nepoužívám titul., (Jan Kocián, 18.10.2010 17:24) celé vlákno | reagovat
Ta lokalita je luxusní. Děkujeme.
12
Vyhledávání