úvod
homepage

Komentáře

článku: První "bezďácká" hospoda v Praze na obzoru ?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Tak nevím jak to dopadne..., (Ludek, 26.10.2010 15:41) celé vlákno | reagovat
To tam bude asi pěknej puch co. Pokud to budou ti bezďáci co somrují a šmejdi po MHD :-). Já si vůbec nedokážu představit jak to dopadne když se takoví týpci jaké vidím ve městě somrovat sejdou na jednom místě. Samozřejmě ne každý bezdomovec je smradlavý opilá somrák, ale stačí jeden dva nepřízpusobiví a v opilosti se tam pozabíjejí.
Skvělé!, (Pudingo, 26.09.2010 23:26) celé vlákno | reagovat
Fandím!
BKS - Bernard Klášter Svijany (prac. název projektu), (Vašíček, 21.09.2010 13:34) celé vlákno | reagovat
Nejen se mluví a píše, už se i činí - navázaly se kontakty a jedná se o podpoře ze stran jednotlivých pivovarů, kteří však nejsou žádní dobrodinci a zatím se jim moc do toho nechce. Ale nehážem flintu do žita. Možná časem pochopí, že "podpořit" 1. bezďáckou pivní filiálku v Praze bude dobrý reklamní tah. Např. Svijany se totiž často objevují jako sponzor různých výtvarných galerií (lahváč 11 + nealko) či akcí rádií (letní Rocková pípa Rádia Beat v Praze, která právě skončila). Bernard zase letos dával KEGy a basy VŠ studentům a třídám, které šly k volbám (5000 ks, jednalo se o 12ku).
Ale proč ne ?, (Vašíček, 14.09.2010 14:28) celé vlákno | reagovat
V ČR je všecko možné, to je jasné. Dálnice 2x i víc dražší než jinde, lítat měsíce po světě jako falešný asistent zákonodárce...či nechat utéct Krejčíře či Pitra. Projekt vidím časem jako reálný, hoši vracejí železo, papír, lahve, brigády, škudlí pomalu tisícovky a hledají prostory. Podobné hospody co provozují ex-homeless existují i v Holandsku, Hamburku a jinde. Jen se v téhle musí sakra hlídat pípa, aby se "neznásilnila" a taky tam asi budou často jezdit poldové a různé kontroly. Ale pořad lepší když budou bezďáci provozovat hospůdku než somrovat či šmejdit po MHD. Na Praze 5 (Smíchov atd.) to ale nejspíš nebude, tam je chce antisociální ČSSD "sejmout a odrovnat" viz předvolební plakáty (:-))Z
:)), (Chody - PI, 13.09.2010 19:39) celé vlákno | reagovat
No pan Vašíček opět nezklamal. Docela jsem se pobavil :) Jen tak dál!
Vyhledávání