úvod
homepage

Komentáře

článku: „Pivo znalců“ v brněnských hospodách (4.)

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Dudák X Nektar, (Roman Holoubek, 30.01.2007 19:47) celé vlákno | reagovat
Oba názvy mají svůj historický původ a opodstatnění.
Já osobně mám moc krásné vzpomínky na Nektar, který je mimochodem velmi dobrým názvem pro jakýkoli nápoj. Evokuje něco lahodného, milého chuťovým buňkám (božský nektar, ....). Dudák - to je osobitý název, který patří folkloristicky k tomuto regionu a lidé z celé ČR si dudáky spojují právě s tímto a západnějším regionem. Pro marketing - proto jsou vhodné oba názvy - určitě lepší než název Pardál pro pivo.

Osobně bych zvolil cestu jakou zvolily některé jiné pivovary, například Hanušovice. Tj. hlavní název Dudák a podtituly různé pro jednotlivá piva, tedy 10 = Měšťanská 10, 11 = Nektar, apod.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání