úvod
homepage

Komentáře

článku: Šrotovník

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

pořiz. náklady ?, (Zbyněk Vašíček, 01.07.2010 17:54) celé vlákno | reagovat
Co pořiz. náklady ? Přemýšlím, že když už bych si chtěl zhotovit, tak rovnou 2-3 ks, jak je mým zvykem. jeden mít v Brně, druhý v Praze, třetí ve Strakonicích - naq cestě...jak by řekl Kerouac. Pravda, leccos se dá sehnat z bazaru, ze zlevněnky, ze "šmelcu". Dík za info o ekonom. stránce věci...ZV
Re: pořiz. náklady ?, (kofoun, 07.07.2010 23:10) celé vlákno | reagovat
Pánové zdravím.Byl jsem na dovče,nemohl jsem dřív reagovat.Co se týče pořizovacích nákladů,tak nevím přesně.Mám přístup ke strojům a materiálu v práci.Odhadoval bych to na 3tis.Zájemcům rád udělám výkresy,pokud máte podobnou možnost,nebo kamaráda který to vyrobí.Válce jsou z hlazené oceli,tuším že se značí H11,je trošku houževnatější.Povrch je pozinkovaný,vím že to v potravinářství není uplně košer,ale válce se nedotýkají a mlýnek bězí jednou za měsíc 4min,takže prěnos zinku je naprosto zanedbatelný(doufám že mě teď neukamenujete).
pěkně udělané, (AjK, 22.06.2010 18:49) celé vlákno | reagovat
Mám už asi tři roky podobně vyřešený udělátko, akorát v menším provedení, tělo je ze dřeva, jeden válec uložen v posuvných ložiskách (kterými nastavuju mezeru pomocí šroubu) pohon na vrtačku:) Není to tak pěkný, ale naštěstí funguje.
Pěkný šrotovník, (Honza Had, 22.06.2010 10:25) celé vlákno | reagovat
mooc pěkné to máš. Také bych to potřeboval takto vyřešit. Už jednou se tady domlouvalo, že se to nějak hromadně objedná ale nedopadlo to. Výrobce v USA: http://www.crankandstein.net/ . Takže ještě jednou kdo má vážný zájem pište na jan(zavináč)zimmermann.cz :-) Nebo jaká vy byla cena u tebe? Rád se na něj přijedu i podívat.
dokonalost, (standathefanda, 22.06.2010 09:42) celé vlákno | reagovat
este dodat z coho su valce vyrobene , priopadne ako a clanok je dokonaly ..to nikoho nenapadlo?
12
Vyhledávání