úvod
homepage

Komentáře

článku: Šrotovník

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Šrotovník na prodej, (Rezident, 07.12.2010 10:06) celé vlákno | reagovat
Tak je to tady!
Objednal jsem šrotovníky přímo z Ameriky. Jedná se o typ Barley Crusher s kličkou, ale lze je napojit na vrtačku (viz tady v akci: http://www.youtube.com/watch?v=-BiNXpE-VGY). Objednal jsem si taky jeden pro sebe a ten jsem si sestavil dohromady a vyzkoušel. Pokud by měl někdo zájem, můžu šrotovník poslat s rozloženou nebo sestavenou násypkou (plechy násypky se spojují nýty). Výkon je závislý na druhu šrotovaného sladu nebo zrna a použitém pohonu. Například nesladovaná přenice je dost tvrdá a raději bych ji doporučil šrotovat nadvakrát, aby bylo šrotování plynulejší. Šrotování světlého nebo bavorského sladu jde jako po másle.
Součástí balení, je dvouválcová jednotka šrotovníku (z oceli) s nastavitelnou mezerou mezi válci umístěná na desce s otvorem pro propad šrotu (do kýblu), klička s dřevěnou rukojetí, násypka na asi 3,5 kg sladu (rozložená nebo složená). Můžu poslat fotky.

Tak a teď to nejdůležitější. Vzhledem k našim pozorným celníkům jsem na příjmu zaplatil vyměřené clo i DPH, takže musím za šrotovník počítat 3 570,- Kč bez poštovného. Šrotovník lze odebrat i osobně v Olomouci. Takže pokud máte zájem, napište mi na slezar(zavináč)seznam.cz.
Možná zkusím nabídku dát ještě na Aukro.
Díky.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání