úvod
homepage

Komentáře

článku: Dumání nad novou mapou našich pivovarů

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Prostějov, (felčar, 17.06.2010 14:23) celé vlákno | reagovat
Weetku, že loni otvíral pivovar v Prostějově? U Krále Ječmínka (dříve Fénix) je otevřeno tuším od roku 1999 a druhý mini se prý buduje kdesi na Plumlovské ulici, ale otevřen ještě zdaleka prý není. Jak jsi to tedy myslel?
Re: Prostějov, (Weetek, 17.06.2010 16:49) celé vlákno | reagovat
Jednoduše: jsem osel! Plést si Prostějov s Přerovem asi už nikdy nepřestanu. Správně pochopitelně měl být Přerov a konkrétně minipivovar Parník. Podobně to mám ještě s Turnovem a Trutnovem, ale tam zatím naštěstí, respektive bohužel žádné mini nejsou. Ale třeba jednou budou :-)
Re: Re: Prostějov, (felčar, 19.06.2010 22:57) celé vlákno | reagovat
Taková sebekritika není na místě :-))
Ale to víš, já jsem Prostějovský rodák...
Jasná pochvala na margo mapy, (jaro stofko, 18.06.2010 15:13) celé vlákno | reagovat
Aj ja sa pripájam velkou pochvalou na margo vydania mapy, je výborná vkusne spravená jasne a výstižne, doporučujem každému kto sa zaujíma o pivovary a ich pivo, len tak dalej
Jednoznačná pochvala, (Martin Jarošek, 18.06.2010 07:09) celé vlákno | reagovat
Přestože se mapy pivovarů vydávaly i v 90. letech, jejich současná podoba je velice zdařilá. Zmenšování výtvarných symbolů jednotlivých provozoven do budoucna by mne sice možná trochu mrzelo, na druhé straně by to však byl důkaz, že pivovárků u nás utěšeně přibývá. Ještě lepší zprávou je, že se jejich výrobky pomalu dostávají i mezi náš obecně pivomilný národ. I když na většině území ještě vládnou potravinářské koncerny se svými rychlokvašnými břečkami,situace již není tak beznadějná jako před několika lety. Osobně doufám, že se mi letos podaří zrealizovat svůj zhruba 24 let starý plán světelné mapy pivovarů ČR.
Vyhledávání