úvod
homepage

Komentáře

článku: 14. Zpráva z cesty za prací JAK JSEM ZÚRODŇOVAL CELINY

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

zúrodnoval nebo zrujnoval?, (kamil, 20.05.2010 14:23) celé vlákno | reagovat
Jak jsem zrujnoval klášter.
Re: zúrodnoval nebo zrujnoval?, (zdenek.reska, 20.05.2010 14:48) celé vlákno | reagovat
Je českou národní tradicí být vždycky tím nejinformovanějším ve věcech, o kterých nic nevím a u kterých jsem osobně nebyl, právě tak, jako vy v pivovaru Klášter.
Re: Re: zúrodnoval nebo zrujnoval?, (igor, 24.05.2010 21:10) celé vlákno | reagovat
Co je pryč,Tak se Klášter dá pít.Taky tam nevydržel dlouho.Ted mají dobrého sládka.Hurá.Zůstante si milý pane na východě.tam se to ztratí!
Re: Re: Re: zúrodnoval nebo zrujnoval?, (zdenek.reska, 25.05.2010 05:38) celé vlákno | reagovat
Zase jeden pan "Chytrý", který o pivu a jeho kvalitě ví pouze to, že teče a někdy má i pěnu, ale vlastníma rukama nikdy neuvařil ani litr.
A jen k té kvalitě na východě - až české pivo bude tak sledované a kvalitní jako většina místních značek, tak nám v Čechách bude hej, protože tady to už není ten sovětský východ, to už je tvrdý kapitalismus se vším všudy, tedy i s kvalitou.
Re: Re: Re: Re: zúrodnoval nebo zrujnoval?, (igor, 31.05.2010 11:34) celé vlákno | reagovat
Dobře,že jste šel Vy i pán Kábrt.Pohřbili jste oba Klášter.Vy už a to je dobře do Českého piva nezasáhnete.Už Vás tady dobře znají.Nikde nevydržíte,nebot to řemeslo neumíte.Vy ledatak si nabrat z korýtka koupit litr rumu a do kanclu k PC chytračit milý pane.Někdy to vypadá,že jste pěkně namol.Nikdy jste nebyl viděn v degustační sestavě.Co by jste tam taky dělal.Sládek nemusí psát moudra na net ale stačí když poctivě vaří České pivo a sláva přijde sama.Tohle je jen Populizmus.
Re: Re: Re: Re: Re: zúrodnoval nebo zrujnoval?, (zdenek.reska, 31.05.2010 11:59) celé vlákno | reagovat
A co vy jste v životě dokázal tak světoborného, že si mě dovolíte takto neoprávněně špinit? A o tom, v jakém stavu jsem přebíral Klášter a jaké podmínky jsem tam měl, nevíte vůbec nic. A jestli něco umím, či neumím, určitě nejste oprávněný ani kompetentní rozhodovat zrovna vy. Bývá pravidlem, že největším kritikem je ten největší neuměl a netáhlo.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: zúrodnoval nebo zrujnoval?, (KARAS, 02.06.2010 13:55) celé vlákno | reagovat
SOUHLASÍM S PANEM IGOREM.V ČECHÁCH JSTE ZNÁMEJ NÉ TÍM ABY JSTE NĚKDE DLOUHO VYDRŽEL.ALE SPÍŠ NEGATIVNĚ.ALE ZASE MUSÍM ŘÍCT,ŽE VAŠE ČLÁNKY JSOU ZAJÍMAVÉ A NEJSOU HLOUPÉ A RÁD SI JE ČTU.K.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zúrodnoval nebo zrujnoval?, (zdenek.reska, 02.06.2010 15:35) celé vlákno | reagovat
Pánové, ještě jednou, nikomu neupírám právo na názor, ale snažíte se hodnotit něco a někoho, koho osobně neznáte a o čem jste se dozvěděli jen z doslechu a tudíž zkresleně, či dokonce záměrně lživě (viz např. ten litr rumu...)Příčinu mých dvou odchodů z pivovarů zná opravdu jen pár mě blízkých lidí a já je nikde neventiluji.
Kamile a Igore,, (MíraŠmíra, 07.06.2010 21:51) celé vlákno | reagovat
kritizovat v diskusi na webu je tak jednoduché, že. Tak taky napište pár článků o tom, co vám jde a kam až jste se s tím dostali! Ať máme obješktivní srovnání. Třeba jenom ve zkrácené formě - v diskusních komentářích.
Vyhledávání