úvod
homepage

Komentáře

článku: Ratíškovice poprvé

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

podekovani, (dan, 17.06.2010 04:36) celé vlákno | reagovat
Nazdar Martine chci moc podekovat za tvoje pivni blogy.Ziju uz 14 let v CHicago a pivo je muj napoj.Skoro kazdy mesic skusam nove pivo.Za posledni leta je tu pivni revoluce.Konecne amici skusaju aj neco noveho.Neumim o pivu psat jak ty a proto sa od tebe porad ucim DAN.
Ratíškovice, (phrabina, 09.04.2010 10:49) celé vlákno | reagovat
Škoda, že jsem článek nečetl dříve. V Ratíškovicích jsem si v sobotu dal piva pouze dvě, takže nadšení se bohužel nedostavilo. Řekl bych normální ležák, nenadchne, neurazí. Měl jsem cukání porovnat s Krušovicemi, ale zdravý rozum zvítězil. Chápu, že začínat s něčím chuťově vyhraněným nebo se speciály v konzervativním kraji ani nejde, ale snad se časem někam vyvinou. Kněžihorské má podobný charakter, jen je mnohem plnější, jak jsem se obratem v Bzenci ujistil. Zde jsem se bezpečně přisál hned k prvnímu a nebýt řidičky, sedím tam do zavíračky.
Boršč Leonid mě vým názvem spíš odradil (při představě s.Brežněva u mne chuť k jídlu opravdu neroste, kdo by chtěl polévku plnou obočí), bohužel ne dostatečně. Za těch 49,- bych očekával něco lepšího. Na můj vkus příliš moučný, málo řepy. Jinak Na mlýně je pěkná hospoda, příjemný personál.
Na webu už logo piva mají, podle mě zdařilé.
Vyhledávání