úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak na medvěda? Vlakem!

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Sběrné pivní suroviny, (Martin Jarošek, 07.03.2010 10:18) celé vlákno | reagovat
Berounský pivovárek Medvěd umístěný romanticky do prostředí železného šrotoviště kde dostanete místní ležáček v PET láhvi na místní vrátnici v kteroukoliv denní i noční dobu je mým oblíbeným stánkem již po mnoho let stejně jako lidový hotel na berounském náměstí Český dvůr. Škoda jen, že kvalita piva trochu kolísá.Po několikaletém období takřka geniální kvality kolem roku 2005 se vyměnili sládci a chuť Medvěda bohužel trochu utrpěla. Po mé poslední zkušenosti z loňského léta však s potěšením konstatuji, že jakost jde opět nahoru. Tradice vaření piva v Berouně má svou minulost a doufám i světlou (a rovněž tmavou, případně polotmavou) budoucnost.
Re: Sběrné pivní suroviny, (tomas, 14.03.2010 21:33) celé vlákno | reagovat
Já musím naopak konstatovat, že po 3 návštěvách v posledních 3
měsících začíná být na čepu už stabilně echt lambic. Teď naposled ve světlým i tmavým provedení.
Vyhledávání