úvod
homepage

Komentáře

článku: PIVOVARSKÁ HOSPODA - pivovar Malý Rohozec v Praze rozpačitě, ale přece

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Skutečne chabá reprezentace, (Vít Dvořák, 22.08.2003 17:15) celé vlákno | reagovat
Článek mě vyprovokoval k návtěvě popisovaného lokálu a je třeba s výše uvedeným souhlasit beze zbytku - bohužel. Vtírá se pocit, že by stačilo docela málo (pár dobových fotografií na stěnách, odstranění forbesů) a pocit by byl o hodně lepší. Klientela se bohužel ukazuje být poplatná atmosféře místa. Škoda toho, třeba se naše postřehy donesou do Malého Rohozce a tam nad tím podumají.
Souhlas, (Petr, 18.07.2003 11:01) celé vlákno | reagovat
Plně souhlasím s autorem. Po zjištění, že pivovar má v Praze hospodu, jsem ji okamžitě navštívil. Ovšem úroveň prostředí mě poněkud nemile překvapila. V lokále bylo docela dusno, plovoucí podlahy mocně zněly, pivo bylo na teplotu vzduchu až moc teplé, nabídka jídla ...! Docela jsem zvědavý jak se otevření hospody a prodejen v Praze projeví na výstavu pivovaru?
Pivovarská hospoda Maly Rohozec, (Petr Vácha, 15.07.2003 18:17) celé vlákno | reagovat
Dekuji za prispevek a za rozsireni moji recenze.
K Vasim dotazum mohu uvest, ze jsem si po Vasem prispevku znovu telefonicky overovat, je-li tento podnik opravdu provozovan primo pivovarem - a je to tak, je ! Novopacke ani trutnovske pivo, bohuzel, nemate sanci tocene v Praze dostat (az na vyjimecne dny v Pivni galerii).
Protoze ale jina piva, co na ne stoji za to zajit, v Praze zastoupena jsou, zvu Vas na jedno, pokud byste mel zajem a nekdy priste cestu pres Prahu. Moje emailova adresa je petr.vacha@centrum.cz
Pivu zdar
Petr Vacha

P.S. Budu Vam mimo jine moci vysvetlit, proc jsem hodnotil obsluhu radeji bez komentare.....


Souhlas s autorem - podivná výkladní skříň podniku, (Jiří Kaňa, 15.07.2003 09:14) celé vlákno | reagovat
Jelikož jsem taky milovník piv z menších pivovarů, rozhodl jsem se po přečtení tohoto článku zmiňovaný podnik navštívit.
Pokud za tímhle podnikem stojí pivovar, tak se tam nejspíš zbláznili.Nebo jsem možná jen nepochopil, co otevřením takového podivného výčepu sledují.
Stísněný interiér s podivnými kulatými stolky nestojí za nic. Cena piva,ač nepochybně příjemná, mi přijde naprosto nesmyslná. I když v Malém Rohozci ve stánku před pivovarem bývala ještě nižší. Rohozec ale není Praha, že. Jedenáctku si tam skoro nikdo nedává a je to na ní znát.Musel jsem si ji zvlášť objednat (byl jsem možná trochu za podivína) a byla už lehce kalná. Záchodky nedostačující. Jediné poztivum tohoto podniku vidím v rohozecké dvanáctce.Kvůli ní bych tam klidně ještě někdy zašel, mohla by být i za 20. K obsluze (sympatická mladá slečna) nemám výhrady.
Měl bych pár dotazů na autora: Skutečně ten podnik otevřel pivovar? Nějak jsem si tam zapomněl prostudovat údaje o majiteli. Mně to spíš připadá, že si někdo otevřel tuctovou herničku a do ní si pořídil ultralevné pivo. A ještě jeden dotaz - nemáte nějaký tip na výčep novopackého nebo trutnovského piva? Že bych si tam zašel,až zas pojedu přes Prahu. Děkuji.
J.K.
Vyhledávání