Komentáře
článku: Louny nebyly první, nebudou poslední…
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Já jsem vedle sebe zase postavil 12% Zlatého Bažanta a 12% Starobrno, a ať jsem ochutnával sebelépe rozdíl jsem poznal pouze v ceně, cca. 2 Kč ve prospěch Starobrna. To o licenční výrobě jsou pouze žvásty Heinekenu. Jinak proti chuti těchto piv nemám vůbec nic.
Ja sem nemyslel starobrno a Bazanta ale Bazanta vyrobeneho pod licenci v Brne a Bazanta primo z Urbanova na slovensku
Tak hlavně, že Vám chutná :(
To jsem pochopil, co Pavel srovnával. Já nemám k originálu Bažanta z Hurbanova přístup, tudíž jsem si koupil Bažanta se Starobrna a k tomu Starobrno 12, oboje úplně stejné, ani náznak odlišnosti, tak jaképak receptury, vaříme jednu dvanáctku, změna spočívá jen v lahvi a etiketě,
Nedávno jsem dostal "originál" Bažanta ze Slovenska a po dlouhé době to bylo pivo, které jsem nedopil....
Ještě, že máme ten Heineken :-)
Ještě, že máme ten Heineken :-)
Vyhledávání
Co to je za nesmysl? Ono to pivo uvarit jde i jinde, ale bude jeho chut stejna? O tom bys asik hodne pochyboval. Uvedu priklad, slovenskeho vyhlasenho moku Zlaty Bazant, v CR jej vyrabi v licenci brneske Starobrno, pivo je sice velmi chutne ale pokud vedle sebe postavime pivo vyrobene v Brne a pivo vyrobenö v Hurbanovo na Slovensku, tak kazdy clovek po ochutnani pozna rozdil, je to dano slozenim vody, chmele, sladu a dalsich vstupu, atd... proste at nikdo nerika ze to pivo je stejne je to uplny nesmysl