úvod
homepage

Komentáře

článku: Týden: Ministři chtějí prodat Budvar

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Nevěsta, (Míra Šmíra, 21.05.2007 16:18) celé vlákno | reagovat
Z atraktivní nevěsty by se mohla rychle stát prodejná nevěstka. Již za jiných časů platilo: Američanům nenaléváme! :) Dnes bych to přeformuloval: nalejeme, ale pivovar nedáme! Petice je dobrý nápad, přijde doba její organizace. Máme už jinou vládu než tu za které byl tento článek napsán, ale situace se nezlepšila, právě naopak, pánové Říman a spol se rychle rozkoukali. A jak si to umí hezky zdůvodnit: "ale pánové, stát přece není vhodný subjekt jako vlastník pivovaru..."
prodej Budvaru, (Tomáš Semrád, 21.05.2007 06:41) celé vlákno | reagovat
..."lidi by jim to ve volbách spočítali". No, nevím, zatím si nepamatuji, že by lidi politikům něco kdy spočítali....
A hlavně kvůli tomu, že by peníze z prodeje Budvaru "šly" do státní kasy, to udělaj, na zázraky už nevěřím! Právě "obyčejných" lidí se na to nikdo ptát nebude...
Budvar a privatizace, (Martin Štros, 20.05.2007 23:12) celé vlákno | reagovat
No o prachy jde, ale ty prachy půjdou ro rozpočtu a ne vládě (teda aspoň doufám, i když vím že korupce je všude). Myslim, že lidi by jim to ve volbách spočítali. Co takhle někdy zkusit nějakou petici? Hned bych to jel podepsat. Když se můžou dělat petice proti kdejaké kravině, tak tohle by mě teda docela chytlo!!! a myslím že by se sebralo hóóóóódně podpisů. Cítím že lidi ten pivovar nechtějí dát, i ti obyčejní, nejen pivní fandové.
bojím se bojím o Budvárek, (Tomáš Semrád, 20.05.2007 00:23) celé vlákno | reagovat
Mám velké obavy o osud Budvaru. Vzhledem k tomu, že ve státní kase chybí peníze prakticky na vše, dá se očekávat, že za oběť "nakonec padne" i ten Budvar. I přesto, že je z pivatizace vyňat. Sic to nebude hned, ale nevěřím tomu, že se to nestane. Před ním to určitě potká ČSA, letiště Praha, Českou poštu, případně i přes katastrofální ekonomickou situaci, České dráhy, ale peníze z prodeje těchto stejně stačit nebudou. Narozdíl od nich je Budvar velmi atraktivní nevěsta, za níž lze dostat pořádný balík i díky úspěšným soudním přím s Anheuserem...Celé vládě pak bude jedno, že ho Češi mají rádi. Nebuď naivní Martine, tady rozhodují peníze a ne žádná hrdost, bohužel, bohužel...A marginální ohledně Budvaru to dle mého názoru rozhodně není, naopak. Nějaká vůle lidu nebude vládu zajímat, když půjde o prachy.
Jedině, že by ho koupil stávající managment. Mimochodem o tom už se jednou uvažovalo, ale nevím, nevím, jestli by pánové Boček a spol. na to v konkurenci s AB měli...
PI, (Chody, 19.05.2007 22:45) celé vlákno | reagovat
Ano u Budvaru je vidět, že velmi velký výstav se může jít ruku v ruce s vynikající chutí ...
jsem zažranej milovník malých pivovarů, (Zbyněk Melichar, 19.05.2007 21:19) celé vlákno | reagovat
a miluju Budvar :)
Budvar..., (Martin Štros, 19.05.2007 20:29) celé vlákno | reagovat
O privatizaci Budvaru se spekuluje dlouho, ale většině Čechů je ráda, že ho máme, tak se snad žádná vláda nerozhodne ho skutečně prodat. Z celé vládní agendy je toto vlastně naprosto marginální záležitost, ale pro lidi hodně citlivá a hloupá vláda, která by to riskla a šla proti vůli lidu.
Budvárek zůstává vynikající. Pravidelně si ho dávám Pod Slavínem na Praze 2 a je tam naprosto senzační, zažrané milovníky malých pivovarů to asi nepotěší, ale je to tak. To pivo nemá chybu, i kdžy se v tom pívovaru uvaří přes milion hektolitrů...
Ach ti ministri, (Myrek, 13.07.2003 17:30) celé vlákno | reagovat
Oba by se meli jit lecit. Nejvíc pan Sobotka. Je videt, ze nadrazuji zajmy svych karier nad zajmy nas spotrebitelu. dost mozna jim Anheuser-Busch neco slibil, dost mozna uz neco dostali a maji. Urcite ale nemaji nase sympatie. Uz je nikdy nezvolime!
Nezapomeneme!
Vyhledávání