úvod
homepage

Komentáře

článku: Svět piva.cz v roce 07

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

pivíčko, (Rendy, 06.03.2007 16:00) celé vlákno | reagovat
pivo mnam
Petrovi Fraňkovi, (Luděk, 01.02.2007 19:46) celé vlákno | reagovat
To je stejné jako se Slavnostmi piva v Táboře - pokud nechci v Táboře přespat, tak musím odejít v 19:00 na poslední spoj. Když jsem se zeptal organizátorů (že by v pátek mohli začít např. ve 14:00), tak se moc divili, že chce přijet také někdo přespolní a zároveň ne z Prahy. Lidi by přijeli, ale ne na akci "šitou na míru" domorodcům :-(
Začátky setkávání, (Petr Franěk, 01.02.2007 10:07) celé vlákno | reagovat
Reaguji na názor Martina Povýšila. Nestálo by za to posunout začátek na 17.oo nebo 17.30? Pro nás mimopražské je pozdější začátek problém, poslední spoje odjíždějí kolem 20.00. V lednu to celkem šlo ale v únoru je to až od 18.00 Šlo by s tím něco udělat ?
dotaz, (kammill, 24.01.2007 22:45) celé vlákno | reagovat
chtel bych se zeptat proc nefunguje web homebrewing.cz. Jinak pokud se bude organizovat nejaky vylet za pivem, urcite pojedeme.
Databaze, (Rudolf Beranek, 24.01.2007 21:01) celé vlákno | reagovat
Databaze pivnich dobrot a hodnoceni je vyborny napad, jinak ta soucasna neni nic moc.
Též spokojenost, (Weetek, 24.01.2007 11:45) celé vlákno | reagovat
Současná podoba webu je velice vyhovující, navrhovaná zlepšení ho ovšem posunou zase kousek dál. Přimlouval bych se za zachování možnosti diskuse za každým článkem plus obecnou diskusi s jednotlivými tématy coby další subpoložku na Superhomepage. Blogy se časem určitě rozběhnou, sám cítím dluh a špatné svědomí; sliboval sjem si blogování o 106, ale zatím jsem se k tomu prostě nedostal. Setkánvání čtenářů je evidentně už teď nápad úspěšný, soudě podle v pondělí doslova narvané šalandy v PD. Přišel jsem pět minut před šestou a sotva našel místečko. Forma moderované degustace s výkladem pana Šuráně mi vyhovuje, rád se dovím názor odborníka. Mrzelo mě, že jsem se nemohl zdržet moc dlouho a tudíž nevplul do volné diskuse a popíjení čtenářstva a homebrewářstva, snad příště. Suma sumárum: jen tak dál a na viděnou v únoru.
zlepseni, (Njorloj, 24.01.2007 10:40) celé vlákno | reagovat
Jen par, snad konstruktivnich, pripominek: blog - urcite by nebylo spatne uvadet treba nove a aktualni blogy primo ve sloupecku vedle hlavnich clanku (myslim tim nadpis a odkaz na ne) blog by se tim vice popularizoval, setkani a vylety jsou jiste super vec, jen bych se primloval za ruzne terminy, na vikendovy bych jiste rad zavital a myslim, ze i ostatni venkovane :-) Diskuse by sla udelat i moderovana zalozena treba na BBuletinu, je pomerne prehledna a jednoducha. Jinak vladne spokojenost a pivar urcite jednou zase prijde :D Trpelivost ruze prinasi, tedy Pivare vlastne...:D :D

relativní pohoda, (Martin Povýšil, 24.01.2007 08:04) celé vlákno | reagovat
Myslím, že se nedá vyloženě něco vytýkat. Pravidelná setkávání čtenářů je dobrý nápad, ale pro nás mimopražské celkem problém. Už jsem se párkrát zmiňoval, že jet do Prahy na pár piv je celkem přepych a navíc poslední vlak z Prahy jede v 18.55, takže většina akcí pro nás tímto padá. Škoda.
Nebylo by třeba špatné zorganizovat sraz v nějakém moravském pivovárku a trochu stmelit pivní kolektivy.
spokojenost, (Jiří, 23.01.2007 21:35) celé vlákno | reagovat
Plně se podepisuji pod Zbyňka Holana.
Spokojenost, (Zbyněk Holan, 23.01.2007 14:26) celé vlákno | reagovat
ad web: od doby, kdy jsou odkazy na komentáře jsem s webem úplně spokojený!

ad setkávání: jasně, každý měsíc! A ani to nemusí být formou degustace s povídáním, stačí setkání lidí u piva - zajímavého. Také výměna vzorků domácích vařičů je naprosto super (viz včerejší setkání v Piv.domě!).

Svetupiva.cz zdar!
výpis autorů, (Standa Jakoubek, 22.01.2007 10:19) celé vlákno | reagovat
ahoj; můj námět na zlepšení se týká zobrazovaného seznamu autorů; bylo by dobré, kdyby se seznam zobrazoval úplný a ne jenom co se vejde na jednu stránku výpisu; a u každého autora aby byl odkaz na všechny jeno články a ne jenom poslední; mysím, že by to zlepšilo pohodlí při vyhlededávání starších článků
Vyhledávání