úvod
homepage

Komentáře

článku: Merenda

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Merenda a kvalita, (Roman, 17.02.2010 01:37) celé vlákno | reagovat
Ahoj, v neděli jsme šli s klukama na regionální piva. První jsme vzali cestu na Kout do Slovanské lípy, kde měli bohužel zavřeno. Tak jsme šli do Merendy a něco před devátou jsme tam dorazili, číšníkova slova a to doslova řekl NEPUSTÍM VÁS, UŽ JEN ČEKÁM AŽ VYPADNOU ZE ZDOLA A JDU DOMŮ. Tak kde jsme?? Tímto vyjadřováním a chováním číšníka, který si evidentně neváží hostů se mi Merenda zhnusila.Tak až tam někdy půjdete nezapomeňte vypadnout ať nezdržujete personál. A ještě si všiměte že nesedí to co je na čepu a co je venku na tabuli. Nedělní večer nám zachránila Chýně vedle.
Re: Merenda a kvalita, (Vojtěch, 18.02.2010 12:06) celé vlákno | reagovat
Pokud je to pravda - to je chování skoro na přesdržku - tak to dejte vědět majiteli. Takové chování přece nemůžeme jako zákazníci tolerovat. Obsluha je často největší kámen úrazu restaurací, tak ať majitelé vědí, co se jim v podniku děje.
Re: Re: Merenda a kvalita, (daniel, 23.03.2012 16:19) celé vlákno | reagovat
Pokaď byl onen pingl lysohlavý tak to byl sám majitel...jednou sem s ním měl co do práce. Je to namistrované hovado, raději sem odešel, bo musel bych ho bacit do té jeho kebule.
Re: Merenda a kvalita, (Jiří Kaňa, 19.02.2010 09:37) celé vlákno | reagovat
Podle toho, co se píše v článku, mají mít v neděli zavřeno úplně...
Merenda a kvalita, (Hanz, 19.02.2010 19:45) celé vlákno | reagovat
Maky,Pítpivo,Pivoborče,Gunare,Sunare,Śuvínko.U Radnice,Světe piva,Beer Clube 300,Pivní ráji,Danieli N ,ROMANE a nevím jaké další jména a názvy používáš,nestarej se prosím o ostatní hospody(Zlý Časy,Merenda).My taky nehaníme Tvé pokusy o zlepšení situace U Radnice.Jsi na dobré cestě ,tak zlepšuj u sebe a naše chyby nechej na nás .My se s nimi nějak popasujeme.Čus Hanz.
Re: Merenda a kvalita, (Radek, 24.03.2012 23:51) celé vlákno | reagovat
Ja tedy musim Merendu tak trochu obhajit. S kumpanama jsme navstivili tuto hospudku jiz nekolikrat a to v ruznych casech (treba i v pul desate vecer) a nikdy jsme nemeli problem s obsluhou. Paradni nekuracka hospudka s pestrou nabidkou piva. Jinak Slovanskou lipu i Chyni muzu taky doporucit!:o)
Vyhledávání