Re: Re: Re: Re: Re: Re: víno vs pivo,
(Petr Měrka, 14.11.2009 00:05)
celé vlákno | reagovat
1. nemá cenu řešit
2-5.Nikdy jsem neřekl, že jsem mistr světa. Nikdy jsem neřekl, že jsem se za pouhé tři roky dopracoval k dokonalosti, ještě mnoho let budu vařit v podstatě na koleně.
Učím se s každou várkou, neustále vylepšuju zařízení, diskutuju s koledy homebreváři i sládky mikropivovarů, sbírám rady, zkušenosti atd. Co je to práce vím velmi dobře, i 50 ti litrovou spilku je třeba udržovat v čistotě a to nemluvím o ostatním zařízení, díky vrozené fantazi si dovedu velmi dobře představit co obnáší práce v pivovaru, protože to prostředí je mi minimálně známé a poměrně blízké
Jen si dovolím se vší vážností tvrdit (a omlouvám se za tu drzost), že vyrobit dobré a velmi pitelné pivo i v domácích a velmi primitivních podmínkách není až tak velký problém, chce to jen trochu vrozeného fortelu(fortele?) a hlavně úctu k TRADIČNÍM postupům a křemeslu, kterým se zaklínáte.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
2-5.Nikdy jsem neřekl, že jsem mistr světa. Nikdy jsem neřekl, že jsem se za pouhé tři roky dopracoval k dokonalosti, ještě mnoho let budu vařit v podstatě na koleně.
Učím se s každou várkou, neustále vylepšuju zařízení, diskutuju s koledy homebreváři i sládky mikropivovarů, sbírám rady, zkušenosti atd. Co je to práce vím velmi dobře, i 50 ti litrovou spilku je třeba udržovat v čistotě a to nemluvím o ostatním zařízení, díky vrozené fantazi si dovedu velmi dobře představit co obnáší práce v pivovaru, protože to prostředí je mi minimálně známé a poměrně blízké
Jen si dovolím se vší vážností tvrdit (a omlouvám se za tu drzost), že vyrobit dobré a velmi pitelné pivo i v domácích a velmi primitivních podmínkách není až tak velký problém, chce to jen trochu vrozeného fortelu(fortele?) a hlavně úctu k TRADIČNÍM postupům a křemeslu, kterým se zaklínáte.