úvod
homepage

Komentáře

článku: U Radnice/Šůvinky/Gunara

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Ach jo..., (Honza Kočka, 25.11.2009 03:30) celé vlákno | reagovat
"Vtipna" poznamka na "novem" webu hospody U Radnice/Suvinky/Gunara/beer clubu 300 hlasa "neni svet piva, jako svet piva". Podle jejich emailu se jedna o jejich prispevek vstricnosti dialogu. Nejspis podle puvodniho clanku, kde jsem se o nich zminoval - http://www.pivnidenik.cz/clanek/3995-Neni-svet-piva-jako-svet-piva/index.htm...opravdu velmi originalni...co dodat
Dalsi prirustek, (Honza Kočka, 08.11.2009 12:51) celé vlákno | reagovat
Jinak jsem nahodne objevil dalsi prirustek - Svetpiva.eu. Prodej homebrewingu...
Re: Dalsi prirustek, (Dan, 08.11.2009 17:06) celé vlákno | reagovat
Úroveň a obsah těch stránek snad ani netřeba hodnotit. Takové stránky nemohou světupiva.cz ani konkurovat, ani škodit.
Skoro bych řekl, že si někdo jen tak zkoušel vytvoření stránek na Webnode...
Volných domén kolem piva je už asi akutní nedostatek...
dnes jsem tam byl.., (emu, 07.11.2009 00:35) celé vlákno | reagovat
na čepu hodně piv, hospoda ale skoro prázdná, web se přestěhoval na http://www.pivni-raj.com/
Re: dnes jsem tam byl.., (moreli, 07.11.2009 12:31) celé vlákno | reagovat
V sekci právě točíme mají 8x uveden "starý" název Gunar Beer Bar. Píšu to sem, protože majitel oné hospody tyto stránky poctivě čte :-D, tak si to snad po přečtení tohoto komentáře opraví.
Re: dnes jsem tam byl.., (Dan, 08.11.2009 00:13) celé vlákno | reagovat
Pěkné stránky :-)
Hned úvod plný chyb, jako by to psalo dítě se špatnou známkou z Češtiny.
A po proklikání odkazů najdeme i původní šůvinku... Takže vlastně nic nového, jen jiná doména a název putyky...
Pravé nefalšované ASAHI - , (Zdenda, 07.11.2009 23:21) celé vlákno | reagovat
Tak jsem se dozvěděl supr informaci: "JAPONSKÉ PIVO ASAHI" které mají "aktuálně na čepu" je opravdu z Japonska. To tedy dělají Staropramenu vlastně nehezkou konkurenci...
To se často nevidí, (Dan, 06.11.2009 19:38) celé vlákno | reagovat
Tak takové jenání se moc často nevidí. Vyhrožování právními dopady.
Pokud by se jednalo skutečně o nového majitele, tak by především měl mít zájem o spokojenost hostů a měl by být rád, pokud někdo tuto svoji spokojenost rozšíří dál mezi potenciální zákazníky. A je jedno, jestli v diskuzích na pivních serverech a nebo při jízdě v tramvaji. Pokud někdo předem arogantně vyhrožuje, ten asi nemá moc zájem o zákazníky.
A že by internetová diskuze zlikvidovala hospodu? Tak to je opravdu úsměvné :-)
Novz nazev, (Honza Kočka, 06.11.2009 12:18) celé vlákno | reagovat
vcera jsem si zde vyzvedaval nase sudy a nazev byl Beer club 300.Na venkovni ceduli Konrad a dalsich sest piv z malych pivovaru...
Byl jsem tam v úterý,, (Tchoř, 05.11.2009 12:05) celé vlákno | reagovat
zvenku bylo napsáno "U radnice", příjemná obsluha mi naservírovala ukázkově natočený Vyškov a poté Kácov. Kromě toho bylo na čepu dalších asi šest značek malých pivovarů. Odnesl jsem si dvě lahvinky vratislavického a dobrý pocit. A je mi úplně putna, jestli se majitel jmenuje třeba Čuran nabo Kokot! Spamovat se ale nemá. A už končím, sorry Honzo.
:-), (Siki, 04.11.2009 12:47) celé vlákno | reagovat
Tak stránky www.svet-piva.com přestaly existovat, nový pan majitel používá stejně darebně rodný (?) jazyk jako jeho předchůdce a pojmenoval svojí novou hospodu po starém majiteli....Možná bych se tam jel opět i podívat, ale ani nevím, co tam mají za pivo, pdle BB Gambrinus....Inu, tak už to asi teď bude hospoda jen pro opravdové pivaře.... A pokud jsem porušil pravidla tohoto serveru, kde je zakázáno (:-)) o této hospodě psát, tak se omlouvám a očekávám trest nejvyšší....Howg.
Re: :-), (Libor, 04.11.2009 14:07) celé vlákno | reagovat
a já pro tebe žádám trest nejvyšší, trest smrti!!! :D
Re: :-), (Pudingo, 04.11.2009 22:37) celé vlákno | reagovat
Jestli se nepřejmenoval i pan majitel :)
Re: :-), (moreli, 05.11.2009 09:25) celé vlákno | reagovat
Já bych tě odsoudil k návštěvě onoho podniku a vypití 5 Gambrinusů :-).
Tak tam tedy urcite nepujdu, (Rudolf Beranek, 04.11.2009 19:59) celé vlákno | reagovat
Asi dost arogantni chlapik ten Kokos.
Jen pro zajímavost, (hroch, 04.11.2009 20:24) celé vlákno | reagovat
Ano způsob "reklamy" na daný podnik, arogantní jednání, osočování je opravdu zvláštní.
Trochu mě to připomělo starou příhodu kamaráda sice nesouvisející s pivem, ale krásně ukazující tu problematiku, někdy to funguje někdy ne.
Bylo to těsne před víc jak dvaceti lety, vždy při vstupu na koleje jsme byly nuceni ukazovat ubytovací průkaz-kolejenky. Někteří z nás co se té povinnosti chtěli zbavit zvolili metodu seznámení se s paníma vrátnýma(pro češtináře nevím jak bych to jednoduše napsal- babama vrátnejma), jen jeden kamarád zvolil metodu opačnou. Vrátnou naštvu a ona si mě zapamatuje (ono lidí úplně záporných je určitě míň než těch rádoby kladných). U většiny vrátných to opravdu fungovalo dokonce líp než u nás klaďáků, ale u jedné paní to fakt nevyšlo. Přestože šlo o paní odhadem sedmdásetiletou běžela za ním po schodech s křikem "pane (jméno, příjmení) mám za vámi běžet až na (číslo pokoje) do pátého patra abyste mě ukázal kolejenku".
Prostě sice se říká záporná reklama je taky reklama, ale do určité meze pak je to jen super záporná reklama.
Komické, (Weetek, 04.11.2009 15:40) celé vlákno | reagovat
Neméně směšné je na celé "kauze" i to, jak průhledné je celé to kašpaření pana Gunara/Kokoše/Nykodýma na internetu. Pokud se vyskytne někdo s tak charakteristickým způsobem vyjadřování (hraničícím s dyslektickou vadou), je nanejvýš směšné, že se ukrývá tu za onu, tu za jinou přezdívku. Fantasmagorické představy o tom, že hospodu U Šulínka odstřelili nepřející diskutéři na tomto webu snad ani nemá cenu komentovat. Ostatně se zdá, že to celé je beztak habaďůra a k žádnému zavírání nebo prodeji nedošlo. Pro mě každopádně podobná knajpa nemá význam, bohatě se vyžiju v ostatních, uživatelsky přátelštějších podnicích. A kupodivu mi to nenařídil místní arcilotr Honza Kočka :-)))
reakce, (Felčar, 04.11.2009 11:11) celé vlákno | reagovat
Pan Kokoš by se měl nejprve naučit gramatiku.
No, asi takhle, vůbec o celé kauze nic nevím, U Radnice/Šůvinky/Gunara jsem asi dva roky nebyl, ale hysterická reakce, že si pan majitel nepřeje, aby se tu a i jinde o něm psalo a aby to tu Honza Kočka cenzuroval, je cesta do pekel. Komunita pivního undergroundu je stále ještě dost malá a mezi restauracemi tohoto typu je již dnes v Praze poměrně velká konkurence. Nedokážu si představit Hanse ze Zlejch Časů, že by komukoliv zakázal o jeho podniku psát, to je opravdu směšné.
Vyhledávání