úvod
homepage

Komentáře

článku: Týden piva ze Zámeckého pivovaru Oslavany

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Oslavany nově, (tomino, 05.11.2009 07:12) celé vlákno | reagovat
Už mě to snad nemine :)

Od pátku 6. listopadu 2009 můžete v Brně zajít na naše pivo na další dvě místa. A sice do "Pizzabaru Těsně vedle" na ulici Příkop2a (12°) a do restaurace "Na Božence" v Králově Poli na ul. Boženy Němcové 18 (13°).
Odpověď na poznámky, (Brázda, 04.11.2009 08:05) celé vlákno | reagovat
Znovu říkám: Magnet zřejmě plně najíždí na rotující program, tedy ne vždy tam na Oslavany narazíte. Totéž se týká PuxPubu.Do PuxPubu se Oslavany vozily dříve 1x za 14 dnů vždy ve čtvrtek, nyní již tuším každý čtvrtek. Znamená to, že je NUTNĚ nemusí mít každý den. Pokud např. v malém Magnetu nyní začne rotovat majitel více než 3 druhy piva (nyní Oslavany, Harrach, Chodovar), pak se doba návratu stejné značky prodlužuje. Chcete-li mít jistotu, zavolejte do příslušné hospody a zeptejte se, co aktuálně čepují. Sami víte, že na ochutnávky a rotování se bere menší množství a nelze přesně říci, kdy dojde ke změně.
Re: Odpověď na poznámky, (Honza, 04.11.2009 12:51) celé vlákno | reagovat
Je mě to jasné, že když se piva střídají, tak to nastává. Jenže teď nevím co je pro majitele či provozovatele lepší, zda si založit jednoduché www stránky a ty dle potřeby aktualizovat nebo brát několik telefonů denně. Já jsem se třeba do Magnetu nedovolal a to jsem volal v provozní době hospody. V každém případě ale vítám iniciativu majitele s rotací piv.
poznámka, (Honza, 03.11.2009 13:03) celé vlákno | reagovat
Protože jsem z Brna, jel jsem do Magnetu a tam se oslavanské pivo nečepuje, měli ho tam jednou a teď už tam není
Re: poznámka, (Brázda, 03.11.2009 13:37) celé vlákno | reagovat
Magnet Oslavany bere, ale střídá i další piva.Proto se mohlo stát,že tam aktuálně není.Zkuste Jupiter Klub v Kohoutovicích,do menších hospod se vyplatí zavolat si předem a zeptat se.Nejčastěji bývají Oslavany v PuxPubu.
Re: poznámka, (tomino, 04.11.2009 07:10) celé vlákno | reagovat
potvrzuju!Minulý pátek sem kvůli Oslavanům Magnet navštívil a na čepu místo něj byl Chodovar.Ani v Pux Pubu sem ho ten den nechytl,ač měli psáno na webu,že je.Sakráááááá
Vyhledávání