úvod
homepage

Komentáře

článku: Gambrinus staronový

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Short odchází, plzeňská piva uvadají , (Olín, 06.09.2009 21:58) celé vlákno | reagovat
Když jsem se v pátečních "Hospodářkách" dočetl, že v Prazdroji předčasně končí šéf Mike Short, ai jsem se nedivil. Ten sešup PU mezi obyčejná piva a Gambáče mezi podprůměrná, je do očí bijící. Potvrzený navíc i meziročním propadem prodeje o nějakých 220 tisíc hekťáků (za semd měsíců). A když k tomu přidám tuhle "duchaplnou" reklamu ... Nějak to do sebe zapadá. že nám ti Jihoafričané ale tu Plzeň pěkně vedou :)
Schiza, (Njorloj, 04.09.2009 12:20) celé vlákno | reagovat
Přijde mi to trochu schizofrení, nejprve dušující se Hlaváček a teď zase rozjařená partička, ale ten úlet asi byla ta reklama o kvalitě, což souhlasí. Cílová skupina je asi jasná: nemyslící deb*l se zastydlou pubertou, jinak nevím.

No jo reklama má říz , (framax, 02.09.2009 21:08) celé vlákno | reagovat
No jo reklama má říz, barvu, je plná, chuťově zajímavá, ale jinak nestojí vůbec za nic!!!
Mám ten pocit, že Ti co to vybírali byli několik dní předtím ve sklepích "G" a protože jim bylo hrozně špatně, tak honem něco odhlasovali a vybrali.
Ahoj
Mně se líbí..., (Děkan, 02.09.2009 08:55) celé vlákno | reagovat
Já jsem s tou reklamou spokojený, má značnou vypovídací hodnotu.... Vždyť my přece víme, jak to je s G a "velkými" pivy, je nás už dost, Gambáře člověk nepředělá a já říkám naštěstí, alespoň nezaclání u pultu, kde se točí poctivá pivečka.
To jsme všichni tak blbí?, (Roman Holoubek, 02.09.2009 06:40) celé vlákno | reagovat
Zdá se mi to, nebo je to pravda?
Kdo je cílová skupina? Je jím mladý muž mezi 18-30, který je infantilní, dětinský a jehož největší zábavou je plavat v bazénu s nafukovací rybou a s parohama na hlavě? To nás (tedy vás v daném věku) je tak moc? Nějak to nechápu. Po "vydařené" reklamě na chlazení piva v moři se mi zdá, že něco pravdy bude na staré hlášce, že pivo dělá z lidí blbce. Nebo se mýlím?
Re: To jsme všichni tak blbí?, (Honza Kočka, 02.09.2009 08:15) celé vlákno | reagovat
Ty jsi si nevsiml te zpravy na konci klipu? Unikla Ti hlavni myslenka...:)
napivosrozumem.cz

Jinak se G vraci k puvodni zprave, kterou posilal konzumentum - particka, hezkej zivot. Dve reklamy - ctvereckova o kvalitnich surovinach a ta s vrchnim sladkem o lasce vareni G nejspis byla reakci na silici, respektive prvni naznaky nevole verejnosti s timto mokem, o kterem si dovolili psat i v novinach...
Vyhledávání