úvod
homepage

Komentáře

článku: Fotbalové pivo Bazal aneb Banik Pičo!!!

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Evoluce vulgarity, (Martin Jarošek, 10.04.2009 07:21) celé vlákno | reagovat
Když jsem naposledy navštívil na ostravských Bazalech ligový zápas Baníku proti Michalovcům na podzim 1967, fanoušci si možná vulgární výrazy sdělovali polohlasem, ale určitě je tak masově neskandovali jako dnes. V současnosti se kurvuje a pičuje docela běžně i v hromadných sdělovacích prostředcích a moralista, který se zdráhá ona mrzká slova veřejně vyslovit se často alespoň tajně ukájí vytvářením jejich grafických symbolů na stěnách sociálních zařízení.Reklamní slogan piva, ať již zjevný či latentní v žádném případě neovlivní kvalitu propagovaného výrobku. A to platí i o pivu Bazal.
Re: Evoluce vulgarity, (emu, 10.04.2009 22:12) celé vlákno | reagovat
zrovna vy nám máte co vyprávět o slušnosti a vulgaritě, viz vaše články o některýách pivech :)))
MImochodem já taky v mluvě používám vulgarismy, ale nepovažuju se za dementa. Tak řikaj Banik pičo. no a co jako. koukněte se jak píšete vy
Re: Re: Evoluce vulgarity, (Martin Jarošek, 11.04.2009 09:19) celé vlákno | reagovat
Někteří lidé jako vy jsou prostě chroničtí kverulanti a demagogové. Všimněte si laskavě, že já se strefuji zásadně do mnou nenáviděných piv a nikoliv do vás, zatímco vy se zaměřujete na ubohé výpady proti mé osobě.
Jestliže chcete diskusi, hledejte argumenty k tématu a nesoustřeďte se na snahu snižovat mou práci. Mimochodem krom pomýlených diskusních příspěvků jsem od vás na těchto stránkách nic souvislého a rozumného nečetl.
Vyhledávání