Komentáře
článku: Gambrinus 11° Excelent - unikátní pivo?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Od počátku výroby tohoto druhu lektvaru se tutlá,že do tohoto piva se přidává LÍH, (nechci komentovat jaký,to už by bylo moc),aby to nebyla jen břečka ovoněná chmelem a sladem jako je G 10.Kdo to nepoznal tak u mně není pivař.O koupených a zmanipulovaných degustacích ani nemluvě.Takže pijáci tohoto piva:PŘIPRAVTE SI SLEPECKOU HŮL....
Milý Radime,
pivař jsem, ethanol tam určitě je (to by to nebylo pivo), o přidávání lihu za studena (to se snad snažíš naznačit?) s úsměvem pochybuji. To ovšem neznamená, že si u G11 pomlaskávám nadšením :-)
Za druhé, riziko oslepnutí způsobuje methanol, ne ethanol, ten se podává právě jako protijed při otravě methanolem.
Dávám bod za nejvtipnější komentář týdne :-)
Dobré pivo všem!
pivař jsem, ethanol tam určitě je (to by to nebylo pivo), o přidávání lihu za studena (to se snad snažíš naznačit?) s úsměvem pochybuji. To ovšem neznamená, že si u G11 pomlaskávám nadšením :-)
Za druhé, riziko oslepnutí způsobuje methanol, ne ethanol, ten se podává právě jako protijed při otravě methanolem.
Dávám bod za nejvtipnější komentář týdne :-)
Dobré pivo všem!
Kravina
G11 i G12 bývala velmi dobrá piva. Poslední dobou je to hnus, jenž má zatuchlou chuť s dozvukem "po zvratkách". To stejné platí o G10, Staropramenu 10 a Staropramenu 12.
Je to ostuda, že se v ČR a SR vaří nejhorší piva v Evropě. Asi začnu pít vodu z vodovodu...
Je to ostuda, že se v ČR a SR vaří nejhorší piva v Evropě. Asi začnu pít vodu z vodovodu...
proč bys to proboha dělal?
naštěstí tu nemáme jen ty chemičky a v nejhorším použij domácí hrncovar.
Mám vyzkoušeno že cca 2/3 homebrewářů produkují výrazně chutnější piva než větškna produkčních i minipivovarů
naštěstí tu nemáme jen ty chemičky a v nejhorším použij domácí hrncovar.
Mám vyzkoušeno že cca 2/3 homebrewářů produkují výrazně chutnější piva než větškna produkčních i minipivovarů
Vyhledávání