Komentáře
článku: G11
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
POZOR ZMĚNA!!!!!!!
Jak jsem tu psal že se 11 a 12 G dělá pouze v Plzni tak už to není pravda podle zadovek na láhvi už i tyto pivečka valí na Moravě pivovar Nošovice.
Jak jsem tu psal že se 11 a 12 G dělá pouze v Plzni tak už to není pravda podle zadovek na láhvi už i tyto pivečka valí na Moravě pivovar Nošovice.
Víc by ti asi řekli zaměstnanci z Nošovic!!!
Proč ho vubec dělali??? Na tuhle otazku je velice jednoduchá odpověd, voda neni nejlevnější a ředit 12° na 11° je méně náročné na vodu než ředit to až na 10°. Prostě tipická strategie Gambrihnusu, "vochcat co se dá"
tak som už aj ja ochutnal 11% Gambrinus,ale zostal šokovaný, uplne bez chuti dobrého piva, nemám k tomu viac slov proste to nie to pivo gambrinusácke čo bolo pred 15-20 rokmi na nič pivo
To už se nedivím, když pánům mistrům sládkům trvá rok, než přijdou na správné naředění jedenáctky, že to pivo je takové, jaké je... Už si ty svoje kopance do žaludku a hlavně lži strčte někam...
v inom článku tvrdili, že správnu chuť ladili 2 roky, v tomto už len rok... Veď tým sa sami usvedčili, že si serú do huby... (pardon za výraz)
s pozdravom G je patok
Libor
s pozdravom G je patok
Libor
Inu, neodolal jsem a G11 ochutnal. Dojem?Plnější chuť než G12, barva stejná jako G10 a G12 a hořkost? Škoda mluvit. Slabá, nevýrazná, v závěru nepříjemně svíravá. Tohle není pivo z Plzně, které se vždy vyznačovalo vysokou hořkostí (Světovar, pak jeho nástupce Gambrinus nebo klasika PU). Značka G11 má spíš charakter "budějovického" sladšího piva. Řekl bych, že si nevzali sládka z Budějic, jako spíš se šetří chmelem a HGB 13,6 stupně se jen méně naředí...a "jedenáctka" je na světě.
Ještě douška k trojímu chmelení. To může být převratná novinka leda pro Jihoafričany, protože české pivo se tak vždy vyrábělo. Nakonec to už popisují odborné středoškolské a vysokoškolské učebnice z 60. a 70.let. Jde tedy jen o takový marketingový plk. Z čehož mi plyne, že G11 (a související humbuk) má zachránit upadající pověst kdysi chutné značky Gambrinus.
Ještě douška k trojímu chmelení. To může být převratná novinka leda pro Jihoafričany, protože české pivo se tak vždy vyrábělo. Nakonec to už popisují odborné středoškolské a vysokoškolské učebnice z 60. a 70.let. Jde tedy jen o takový marketingový plk. Z čehož mi plyne, že G11 (a související humbuk) má zachránit upadající pověst kdysi chutné značky Gambrinus.
Dneska proběhl na radiožurnálu rozhovor se sládkem plzeňského pivovaru Václavem Berkou. http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/host/_zprava/518002
Jo ten rozhovor stojí za poslechnutí. Pan Berka tam lže a vypráví nesmysly. G11 tam vydává za pivní speciál. Nezapomíná neustále opakovat slovo tradice a taky kavlita na prvním místě. Dle rozboru je současné pivo na setinu stejné jako před sto lety.... :-) Jediné kde trochu malinko mluví pravdu, že potvrzuje používání metody HGB. Jinak má ale posluchače za pitomce....
Pivní deník má být o (pivních) aktualitách. Soudím. Takže si tento "nadčasový" text vysvětluji jako úlidbu "bohům", poté, co před časem JK popsal v Pivním blogu "Excelentní Gambrinus".Jak vidno, rubrika Tiskových zpráv komunikátorům Prazdroje nestačila. Inu. image je potřeba vylepšovat.
:)
Nevim kdo jste, ale urcite vite lip nez ja, ze priprava homebrewarskeho setkani a vanocni pivni trhy jsou casove narocne. Tudiz se zde zadny clanek dlouho neobjevil.
Byl jsem na uvodni tiskovce, tento clanek byl v planu dost dlouho. Jen jsem se k nemu nedostal.
A asi nejspis abych si kompenzoval spatne svedomi, sepsal jsem hned text do rubriky Pivni reklama, ze?:)
Nevim kdo jste, ale urcite vite lip nez ja, ze priprava homebrewarskeho setkani a vanocni pivni trhy jsou casove narocne. Tudiz se zde zadny clanek dlouho neobjevil.
Byl jsem na uvodni tiskovce, tento clanek byl v planu dost dlouho. Jen jsem se k nemu nedostal.
A asi nejspis abych si kompenzoval spatne svedomi, sepsal jsem hned text do rubriky Pivni reklama, ze?:)
Další zbytečná nepitelná sračka co nemá nic společného s pojmem pivo. To by mě zajímalo co tam dávají za 3 druhy činských kitů:)
Přiznám, že jsem byl docela zvědav na základě reklam, jaké to pivo vlastně bude. Ihned po jeho uvedení na trh, jsem také zakoupil na zkoušku. Nějak mi, ale unikla ta plnější chuť a jiné vychvalované přednosti. Je to pořád jen Gambrinus. Opravdu nevím, nad čím tak dlouho bádali v pivovaru, opět vytvořili jen slabý průměr. Dle mého názoru je to pivo asi v tomto duchu "Uspokojí (žízeň), ale nenadchne. Pivo nemá žádnou zvláštní vůni ani chuť, ani jinou výraznou vlastnost. Prostě jen další pivo na průměrném trhu.
Taky jsem zakoupil na zkoušku jeden kousek, docela ujde, ale nadšení žádný...
Vyhledávání
NEBO NEMÁM PRAVDU????????????????????????????????????