úvod
homepage

Komentáře

článku: Excelentní Gambrinus

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Gambáč EXCELENT 11, (azijat, 12.11.2008 20:21) celé vlákno | reagovat
Zírám jak někdo může shazovat něco co ještě neodskoušel. Autor Jirka to zřejmě dělá velmi rád. Jirko ochutnal už jsi to pivo? Já jo a dojem mám velmi dobrej. Pivo je plnější s karamelovou příchutí a s příjemnou chmelovou vůní. I pitelnost je dobrá. Žádná břečka. Už se těšim až si ho dám v hospodě na čepu. Jenom mám strach, že se časem zhorší jak už je u nás zvykem. Čokoláda Studentská pečeť už stojí taky delší dobu za prd. Souhlasím s nedostatečnou propagací. Dnes jsem si ho kupoval v Hypernově a narazil jsem na něj zcela náhodou. Bez cenovky, bez upoutávky, v segmentu mimo pivo. no podivný. Měli by si to pivovarští v tom marketu nějak ohlídat. Takhle nemá člověk ani šanci si to koupit. Ale pivo je to dobrý. A tečka pane chytrý.
Re: Gambáč EXCELENT 11, (Petr Buriánek, 12.11.2008 20:38) celé vlákno | reagovat
"...Bez cenovky, bez upoutávky, v segmentu mimo pivo. no podivný. Měli by si to pivovarští v tom marketu nějak ohlídat. Takhle nemá člověk ani šanci si to koupit." Takže pivo bez reklamy nelze koupit... :-) Co já to vlastně piju???
Mimochodem nové, slabší G11 jsem ochutnal a neurazí, nepřekvapí. Po hokeji jedno na žízeň klidně, ale jinak není důvod.
Re: Gambáč EXCELENT 11, (Jiří Kaňa, 13.11.2008 07:46) celé vlákno | reagovat
Pochopitelně, já to pivo odsoudil už před dvěma roky, kdy jsem svým všeználkovským šestým smyslem usoudil, že se něco takového chystá. Ochutnávání nechávám na jiných.
Re: Gambáč EXCELENT 11, (Zbyněk Vašíček, 13.11.2008 09:16) celé vlákno | reagovat
Tak tak.Včera jsem si pozdě večer jeden dal, po párcích s hořčicí.Pouze se mi jej nepodařilo správně vychladit (spěchal jsem,měl jsem žížeň),tedy "nerozsvítil" se mi vzadu podpis sládka. Zas tak strašné pivo to není, hořčiny jsem cítil ještě dlouho na jazyku. Ostatní Gambriny (10+12) už mi tak nějak  "zevšedněly",pokud sáhnu občas po "G",bude to právě toto pivo. Záleží ještě, jaké bude kde na čepu, v hospodách.
Ad mé nevěry s pivem(což komentují často jiní pivaři zde na webu): provozoval jsem kdysi nápoje a cukrovinky, skoro ve středu Brna, v letech 96-8. Když mi nějaká piva zbyla (hlavně tmavé, speciály-tehdy jich tolik nebylo,třeba Bílý Gambrinus a také "osmičky"), tedy procházela datem, tak jsem je vypil. Přeci to nebudu vylívat do kanálu!Stejně tak, když jdu přes město,hlavně v létě a mám Žížeň (po brněnsky šlajznu či hyk),tak prostě zajdu pro pivo, kde ho nejblíž mají. Je to má "pohonná hmota","iontový roztok do žil". Abych lítal po městě, sháněl, kde mají Bernarda či nějakou speciálku, to bych dřív vyplázl jazyk na vestu a klekl do prachu. Proto, hlavně v létě, koupím a vypiji co je po ruce a moc si nevymýšlím. Nenosím u sebe pořád butylku s pivem (natož svým, uvařeným).A autem moc nejezdím, můžu si dovolit takto přes den popíjet. Z. Vašíček  
Vyhledávání