úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivo prý způsobuje i demenci

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Zírám, (Jiří Kaňa, 04.11.2008 08:45) celé vlákno | reagovat
Jasně, a v Belgii jsou skoro všichni pedofilové, protože tam skoro pořád prší...
Jak to tak čtu, začíná se mi jevit, že úplně bez rizika nebude ani systematické ptnáctileté vpíjení se do Krušovic; zvlášť pokud pokusné osobě nechutnají. Nemělo by na nich být taky varování ministra zdravotnictví?
Re: Zírám/a já taky, (Vašíček, 04.11.2008 10:20) celé vlákno | reagovat
Jasně, Krušovice, díky za nahrávku na smeč, ale jak přešli do těch nových láhví(a pod Heineken), tak už je moc nehltám, nebojte. Občas se dá ale sehnat i původní NRW-klasika láhev, včera jsem v brněnské hypernově na pár zaprášených vzadu v regále (v přítmí, ano, tak to má být, aby nevznikaly na světle "prodementiva", narazil...(:-)Ale serioznější vysvětlení oné demence z piva na jiném místě zde na fóru...Čtěte dále, díky. V.
systematické 15ileté vpíjení se do Krušek a pedofilové v Belgii, (Vašíček, 04.11.2008 14:14) celé vlákno | reagovat
Krušovice. Jestli jsem jich za posledních 15let točených i lahvových dohromady spolykal tak na 2 hektolitry, tak to je moc. Jiných piv jsem vypil přeci jen podstatně více. V Belgii je pedofilů hodně, pravda, to je ráj pedofilů. Taky tam jezdí nejvíce vozů s dieslovými motory-75% a mají tam taky dobré pivo a asi 1700 pivovarů. Podivné království 2 národů a občanská válka mezi Valony - a Vlámy, kvůli rozdělení, je na spadnutí. Na kvalitě jejich piv se to snad neprojeví. Mj. LEFFE už šlo pod 30 Kč, v síti Tesco. Pamatuji je za skoro 50 v Julku Meinlovým a skoro nikdo je nekupoval. V.
Vyhledávání