Komentáře
článku: Krušovice lahváče lautr fuč - a čarování zůstává
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Pane, poopravím.Mám to štěstí,že neproliji hrdlem úplně vše.I v případě,že je to zadarmo-a u novinářů těch příležitostí je hodně.Také nekupuji podle momentálních akcích v marketech-to dělají žel mnozí bezdomovci a někteří soc.slabí.Čili úplně vše,co je levné,nepiji,naštěstí,kdyby jste byl v Brně,nevěřil by jste,jaké mohou být propastné rozdíly např. v kvalitě čep.Media 11 od StBrna mezi jednotlivými cateringy a jak si to nedokážou pohlídat.Mám to štěstí, že už někdy 1988 jsem se dostal k mnoha západním pivům, že babička dělala v pivovaře a byl jsem tam často (Klášter n./Jiz.).Pil jsem už ale i "hnusný"(subjektivně) Radegast,Prazdroj,Bernard,Budvar,Zubra atd.,jak lahváče,tak točené.Každý má rozdílnou chuť,názor a přístup k pivu,proto vysvětlovat,co je "dobré pivo" v podstatě ani nejde,bývá to často zavádějící a subjektivní.I různé soutěže jsou jen zprůměrované názory X-lidí z poroty, taky jsem s účastnil těch Výč.šotků a dalších v Brně a vím, že málokdy se porota shodla třeba 6:1, často to bylo 4:3.Proto radím,zkuste si každý,pokud můžete,někdy uvařit i "vlastní" pivo.Mějte se a užijte si každého piva,které Vám bude chutnat.V.
Vyhledávání