úvod
homepage

Komentáře

článku: Kam kráčíš, české pivní sběratelství? (aneb nejen o neduzích, které tento obor trápí) – část II.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

prosba o radu, (Novotný Stanislav, 11.12.2013 10:02) celé vlákno | reagovat
Dobrý den,jmenuji se Novotný Stanislav.Rád bych si u Vás podal inzerát na prodej PE.Poradíte mi,prosím jak to udělat?Už jsem se zaregistroval,ale když zadám jméno a heslo,tak mne to nepustí dál,protože špatné přihl.údaje-jméno.Jaké jméno mám zadat,když moje jméno ani e-mail to nebere?Děkuji za info.Novotný
Dodatky, (Marek Kamlar, 22.08.2008 12:29) celé vlákno | reagovat
Od doby, kdy jsem tento clanek sepsal, uplynulo par tydnu a protoze svet internetu se meni kazdym dnem, je zadouci upresnit ci doplnit par udaju:

1. Podobne jako Odklepnuto, tak i Aukro zavedlo moznost zasilani novinek na svem webu formou RSS.

2. Uzivatel "sal-dan", o nemz se zde zminuji, je uz take odstaven. Neni ovsem vylouceno, ze zde tato rodina figuruje opet, tentokrat pod nejakou jinou - mene pruhlednou - prezdivkou.

3. Aukro stale hleda cesty, jak nalakat zpet prodejce, kteri mu po zavedeni vsemoznych poplatku utekli na Odklepnuto. Snazi se tedy zavadet ruzne akce pro sberatele, tedy pro ty, kteri tento server kdysi drzeli nad vodou. Mirne snizeni ceny za vystaveni aukce ovsem vykompenzovali zvysenim provize z prodeje. Ve vysledku opet zaplati nejvic ten, kdo take nejvic proda = navrat prodejcu se nekona.
Vyhledávání