Komentáře
článku: O sedlákovi s velkými bramborami
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Správný název obsahu bečky je "koziňon" - štáva a po překvašení víno - černému bezu se zde na jihu lidové říká - "kozičky"....
protoze se nejlepsi ceska piva vari v Bzenci a Hanoji, tak mam letos absenci. Nestiham , Dej Buh stesti.
Nezbývá, než souhlasit ss Romanem. Rovněž jsem pana Patáka navštívil a pivo fantastické. A to to vaří doslova na koleně.
PS: Jinak jsem ssi v Pivním Kurýru přečetl článek od Romana (z pivovary info)- VELMI VELMI VÝSTIŽNÉ!!!
PS: Jinak jsem ssi v Pivním Kurýru přečetl článek od Romana (z pivovary info)- VELMI VELMI VÝSTIŽNÉ!!!
Uz se tesim na pristi vikend na Knezihorske slavnosti v Bzenci.Bude to moje prvni setkani s timto pivem a doporuceni pana Holoubka jen utvrzuje moje rozhodnuti k navsteve teto akce.
JJ, taky tak :-)
Vyhledávání