To jsou vážně zajímavé "rychlovky". Určitě je vyzkouším...
Přidám Vám taky jeden recept na PIVNÍ ŠTRŮDL, u nás doma je vždy hned pryč.
Potřebujeme:
30 dkg hladké mouky, 1/2 Omegy, 16 lžic piva
Těsto zaděláme a necháme 1/2 hodiny pod horkým hrncem.
Plníme tím, na co máme zrovna chu't. Stojí za to to vyzkoušet.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Přidám Vám taky jeden recept na PIVNÍ ŠTRŮDL, u nás doma je vždy hned pryč.
Potřebujeme:
30 dkg hladké mouky, 1/2 Omegy, 16 lžic piva
Těsto zaděláme a necháme 1/2 hodiny pod horkým hrncem.
Plníme tím, na co máme zrovna chu't. Stojí za to to vyzkoušet.