úvod
homepage

Komentáře

článku: Rychlé a levné pohoštění

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Pro nezasvěcené, (Romana, 12.12.2002 19:02) celé vlákno | reagovat
Pro nezasvěcené, kteří tak často nestojí u kuchyňské linky:
Omega je ztužený tuk:-)
štrůdl, (pepicek, 11.12.2002 22:45) celé vlákno | reagovat
to vypadá zajímavě, co je to ta Omega?
Pivní Štrůdl, (Romana, 11.12.2002 19:17) celé vlákno | reagovat
To jsou vážně zajímavé "rychlovky". Určitě je vyzkouším...
Přidám Vám taky jeden recept na PIVNÍ ŠTRŮDL, u nás doma je vždy hned pryč.
Potřebujeme:
30 dkg hladké mouky, 1/2 Omegy, 16 lžic piva
Těsto zaděláme a necháme 1/2 hodiny pod horkým hrncem.
Plníme tím, na co máme zrovna chu't. Stojí za to to vyzkoušet.
Vyhledávání