Komentáře
článku: Drinks Union: Výjimečná kvasnicová piva budu jen pár týdnů
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Jenom mě zaráží, že pokud chce nabídnout pivovar kvasnicové pivo, tak nestačí přistavit sud k ležáckému tanku (i za cenu ručního stáčení), ale musí se uvařit jiné pivo s jinou vodou, protože jinak by bylo znát, že před filtrací a pasterací pivo není, jak by mělo být? Nebo to jako že oprášíme spilku a ležácký sklep a jednou vynecháme CKT-čko? Setkal jsem se i u jiných regionálních pivovarů s občasnou výjimečnou lákavou nabídkou (většinou na slavnosti) speciálního kvasnicového piva. Myslel jsem si, že každé pivo je před dalšími úpravami kvasnicové... Pokud nemají CKT ale ´´jen´´ HGB, tak holt nebudeme mít dvanáctku, která se dělá ze třináctky, ale tu třináctku před úpravou. Pokud není třináctka normálně v nabídce, tak to je vlastně speciál. Hmm, tak to potom ano. Doufám, že tolik regionálních pivovarů (používajících HGB na ´´jemné´´ doladění) zatím nevaří dvacinu a neředí na polovinu...
Vyhledávání