úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaření piva u Krejzáků ve Staňkově

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Kvasnice, (Danone, 05.08.2007 20:59) celé vlákno | reagovat
Ahoj,jaké byli použity kvasnice ?
Zkusil jsem tři várky ze sladu a chmelu.Prokvašeno při 6 stupních C a stočeno po 7 dnech.Pivo je jemně perlivé,ale má v sobě nepříjemnou pachuť kvasnic.Má někdo radu jak toto odstranit ???
Díky.
super, (jaro stofko, 01.05.2007 20:27) celé vlákno | reagovat
tak to čo som si teraz prečítal bolo vynikajúce,len tak dalej aj ja si robím pivo,ale z práškového extraktu,samozrejme chystám sa aj uvariť svoje vlastné pivo
s pozdravom jaro
Slusny navod, (Lukas, 24.04.2007 13:39) celé vlákno | reagovat
Velice slusny navod, pouze chybi vice rozepsane nektere detaily, ktere by mohly u uplnych zacatecniku zpusobit nezdar.
Vyhledávání