Komentáře
článku: Domácí výroba světlého ležáku
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Zdravím nadšené pivaře a doufám, že nikoho neurazím tím, že se jako žena snažím fušovat pánům sládkům do řemesla. Asi tady hodně lidí rozesměju, ale přesto se zeptám, anžto žádnej učenej z nebe nespad a já tam odtud nespadla už vůbec. V tom jednoduchém receptu pro amatéry mi úplně není jasná jedna věc - a nesmějte se! - když to přendám do těch lahví, aby to zrálo, tak to mám nechat stát volně, nebo to mám pevně uzavřít? Jsem zvyklá na recepty o jídle a tam je to vždycky jak pro blbečky :-) Ale jsem velká fanynka malých pivovarů a kdo zná trochu Klatovy, asi ví, kam chodím nejraději. Tak doufám, že mi někdo poradíte a až budete lámat rukama nad hlavou, že si je nezlomíte.
Vyhledávání