Svět piva
co se děje kolem piva, u nás či ve světě
O pivu
o samotném pivu, jeho stylech, výrobě a pití
Hodnocení piv
databáze a hodnocení degustovaných piv
Pivní fórum
když se potřebujete na něco zeptat
Galerie
vaše pivní fotografie, přehledně roztříděné
Menu
Aktuality a zprávy
Pivní akce
Hospody a hodnocení
Pivo a ekonomika
Vaše pivní zážitky
Pivní soutěže
Homebrewing
Pivní reklama
Pivní blogy
Pivo a kultura
Pivní party
Pivo a humor
Názory a postřehy
Osobnosti
Sběratelský koutek
Editorial
Aktivní autoři
Honza Kočka
(1314)
Jiří Kaňa
(164)
Josef Vacl
(92)
Weetek
(73)
tisková zpráva
(56)
Martin Jarošek
(45)
Marek Kodeda
(44)
Josef Albrecht
(43)
Roman Holoubek
(37)
Ctimir
(34)
Komentáře
článku:
Domácí výroba světlého ležáku
Zobrazit všechny komentáře
:
podle vláken
,
podle času
sem vždycky měl za to
, (
-
, 27.03.2006 22:28)
celé vlákno
|
reagovat
že 3 tejdny ležení sou minimum
i moje zkušenosti tomu plně dosvědčujou
tak co tam sakra dělá těch "14 dní"?
a infuze nebo 1-rmut určitě nejsou nej pro výrobu "světlého ležáku" jakkoliv je to jistě snahou zjednodušit to pro domácí vaření
a z čeho úplně šílím sou ty PETky
8-úúú
¨jinak ale pěknej a určitě pro spoustu lidí užitečnej článek, takže dám za 1
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
i moje zkušenosti tomu plně dosvědčujou
tak co tam sakra dělá těch "14 dní"?
a infuze nebo 1-rmut určitě nejsou nej pro výrobu "světlého ležáku" jakkoliv je to jistě snahou zjednodušit to pro domácí vaření
a z čeho úplně šílím sou ty PETky
8-úúú
¨jinak ale pěknej a určitě pro spoustu lidí užitečnej článek, takže dám za 1