úvod
homepage

Komentáře

článku: Sobota s Ježkem

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Táborská, (Martin Štros, 23.01.2008 19:18) celé vlákno | reagovat
V Táborské se čepuje jenom desítka, že? :-(
Bylo to fajn!, (Michal Milý, 22.01.2008 23:04) celé vlákno | reagovat
Jako člen delegace z Prahy mohu říci,že to byl výživný výlet.Jsem moc rád že jsme vybrali do naší hospůdky právě Jihlavského Ježka a mohli "osahat"výrobu avše si v klidu prohlédnout a ochutnat.Trochu mě pak zmohla únava,protože den předtím jsem měl směnu v Táborské ale všichni se bavili i já jsem se nakonec večer vzbudil tak to bylo super.Pan sládek i jeho ml.kolega p.Kalina jsou v pohodě a řemeslu rozumí tak plánujeme do našeho cafáče zařadit dny s kvasnicovám Ježkem,inu na chuť piva ve spilce se zmzlými palci a podchlazeným pivem se s vysokými"volty" se fakt nedá zapomenout!Přeji Ježkovi i s novými majiteli stálou kvalitu a vysoký výstav i díky naší hospůdce.Michal:-)
Re: Bylo to fajn!, (Martin Povýšil, 23.01.2008 11:16) celé vlákno | reagovat
Pojem "výživný" opravdu vystihuje ducha celé akce. Bylo to super, až na tu večerní únavu.
Jsem rád, že se vám v pivovaru líbilo. Myslím, že hodně pražských pivních gurmánů ocení, že zavedete "kvasnicové dny". Stojí to za to.
Sorry - Off topic, (Zbyněk Holan, 22.01.2008 18:40) celé vlákno | reagovat
Zdravím SPT !

Omlouvám se ale použiji poslední článek k pozvánce do hospody Obžérství - Praha Petrovice, ul Jakobiho. Kde je možné ochutnat lahvového Jihoměšťana 11° a dostat také prázdnou láhev s etiketou pro sběratele.
Spěchejte velmi omezené množství!

Pivu zdar
Zbyněk
Vyhledávání