úvod
homepage

Komentáře

článku: Moravské otazníky

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Hostan 11, (Tomáš Semrád, 03.07.2008 16:35) celé vlákno | reagovat
Včera jsem si po dlouhé době přímo ve Znojmě dal k obědu jednu točenou znojemskou 11 - Hostan Hradní. Víc na degustační průzkum už možné nebylo. Předtím jsem si několikrát na doma koupil několik lahvových vzorků jak Hostan 10, tak i Hostan 11, vyráběných u nás v Brně. Takže jsem mohl chuťově srovnávat. Nepřipadlo mi však, že by v případě "jedenáctky" šlo o markantní chuťový rozdíl. Proto jsem se zeptal dnes přímo v pivovaru, kdeže se ta sudová "znojemská jedenáctka" vlastně vaří. Odpovědí mi od té správné osoby bylo, že už jako jediná ve Znojmě, vše ostatní bylo převedeno do Brna.
Při řeči s hospodským si tento postěžoval, že pokud se sudový Hostan 11 vaří ve Znojmě, stejně to není ten dobrý Hostan, co dříve, vzhledem k tomu, že po ovládnutí Starobrnem pochází základní suroviny z jiných zdrojů, jako příklad uvedl kvasnice, které se dříve prý braly z Budvaru, nyní ze Starobrna...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání