Tak jsem si přečetl ona specifika Cz Beer a je to tak neuvěřitelně obecné, že se pod tyto chatrakteristiky vejde s trochou nadsázky jakéhkoliv světlé pivo. Co se týče surovin, tak mnoho našich pivovarů český chmel vůbec nepoužívá, dokonce i slady se někde dováží...
Sám rovněž nechápu, co si pod pojmem "české pivo" mám vlastně představit. Rozumín tomu, že se piva rozdělují do standardních kategorii. V tomto směru bych jetě tak chápal spíše užití slovního spojení "pivo vařené v ČSR".
Jestli to Slávistu uklidní tak jsem od r. 1990 ozkoušel cca 800 druhů českých piv ze 135 pivovarů (počítám i 2 poksuné mikro) z nichž je již mnoho nenávratně pryč. Ale stejně bych nedokázal říct, že nejlepší pivo je Belgické, Britské, Americké.
To je přece hrozný nesmysl.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Sám rovněž nechápu, co si pod pojmem "české pivo" mám vlastně představit. Rozumín tomu, že se piva rozdělují do standardních kategorii. V tomto směru bych jetě tak chápal spíše užití slovního spojení "pivo vařené v ČSR".
Jestli to Slávistu uklidní tak jsem od r. 1990 ozkoušel cca 800 druhů českých piv ze 135 pivovarů (počítám i 2 poksuné mikro) z nichž je již mnoho nenávratně pryč. Ale stejně bych nedokázal říct, že nejlepší pivo je Belgické, Britské, Americké.
To je přece hrozný nesmysl.