Komentáře
článku: Cestovanie za pivnou alternatívou
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
nedělejte zase ze Slováků čisté borovičkáře,kteří vaří pivo pro turisty,je to standartní pivní trh,kde se kvalita značek mění,ale rozhodně to nejsou v drtivé většině patoky.Pro mě,coby standartního návštěvníka Slovenska (nejezdím tam za pivem,ale ochutnám na co narazím)byl letos největším zklamáním Topvar,ještě před dvěma lety jsem ho pavažoval za nejchutnější velkovýrobek v bývalé Č-S(SF)R.Naopak mě překvapil Steiger.Za kategorii mimo mé hodnocení je Poprad,vždy se usmívám nad těma co ho koštujou,prostě se doplazím do campu,svlečna jedním střikem natočí Kamzíka do kelímku cestou k lavce spadne pěna,to vše třikrát a je mi uplně šumafuk,jestli to je lepší nebo horší než loni.Co bych taky za 25Sk chtěl.Jinak se mu samozřejmě vyhýbám,ale doufám že mi ho pan vedúci pod Otrhancama nevymění za něco "lepšího".Daleko skandálnější je zacházení maďarské menšiny s Bažantem poblíž termálních koupališť na jihu země,kde už snad podáváný nápoj nelze ani zařadit do kategorie "pivo". Tam si jako na jediném místě na světě dám radši čepovanou Kofolu a její místní klony,občas dokonce s ledem,pokud se mi podaří obsluze vysvětlit co to po ní chci.A´t žijí braťia Slováci,Tatry a Kamzík!
Vyhledávání