úvod
homepage

Komentáře

článku: Zemřel Michael Jackson

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

Sbohem, Beerhuntere..., (Tomáš Maier, 31.08.2007 12:12) celé vlákno | reagovat
Jsem moc rád, že jsem měl tu čest se s ním setkat na vzpomínané akci dole v Pivovarském domě.
Čest jeho pivní památce...
Beerhunter, (Lovec, 31.08.2007 11:55) celé vlákno | reagovat
There's almost always something new to read at the Beer Hunter. I often file reports exclusively for this site, including tasting notes, diary entries from my travels and other stories.
Meanwhile, we -- Real Beer Inc. and I -- continue to add stories from my archives of 30 years of beer hunting.
August 31, 2007
poděkování, (Tomáš Semrád, 31.08.2007 10:25) celé vlákno | reagovat
Vzdávám velkou poklonu tomuto PIVNÍMU GURU za to co pro pivní svět udělal a na tomto reálném pivním světě dokázal a přeji mu nyní na jeho věčné cestě, už jen věčně kvalitní pivo.
Čest jeho památce!!!!
..., (Jiří Kaňa, 31.08.2007 10:14) celé vlákno | reagovat
Snad už někde "tam" našel to svoje nejlepší pivo...
Smutná zpráva, (Tomas Mach, 31.08.2007 09:48) celé vlákno | reagovat
Tak to je smutná zpráva. Jeho výborná encyklopedie piva vydaná u nás začátkem 90 let byla i pro mě impulsem k pivnímu objevování.Mimochodem letos v létě zemřel i další sice ne tolik známý pivní cestovatel a publicista John White.Jeho stránky www.whitebeertravels.co.uk jsou -byly velmi dobrým zdrojem informací.
Velmi smutná zpráva, (Jiří.J, 31.08.2007 09:34) celé vlákno | reagovat
Velmi smutná zpráva a velká ztráta. Honza již dostatečně popsal všechny zásluhy Michaela Jacksona na rozvoji světového pivovarnictví, tak se nebudu opakovat. Michael Jackson byl i pro mě "pivní guru" par excellence. Jeho knížky mě osobně vždy nadchly nejen tím, že jsou fantastickým zdrojem informací. Mr. Jackson o pivu a whisky dokázal psát nejen poutavě, ale i vtipně. Svými pracemi dokázal strhnout neuvěřitelné množství lidí k objevování pivního světa. Po jeho vzoru jsme i my s Petrem Žaliem začátkem devadesátých let podnikly své první pivní výpravy za pivem do Belgie. Měl jsem přirozeně velkou radost, když mi bylo umožněno jej v říjnu 2004 vidět na vlastní oči a pak s ním dokonce sedět v pivnici Na Šumavě. Už tehdy bylo znát, že mu zdravíčko moc neslouží. I přes to, že byl v prvém slova smyslu hvězdou, působil velmi příjemně a skromně. Doufejme, že v nebi, do kterého se bezesporu dostal, bude i zvláštní sekce vyhrazená pro milovníky piva, kde bude co pít. Michael Jackson si tam zaslouží jistě ten nejlepší stůl. Michael Jackson byl jen jeden a nikdo jej už nenahradí. Jeho následovníci budou po něm už jen paběrkovat. Mr. Jackson DÍKY.
Určitě vzdáme Tvé osobě hold nějakým výjimečným pivem. Možná je teď právě ten okamžik otevřít archivní Framboise od F.Boona nebo Zottegem Grand Cru z již zniklého pivovaru.
12
Vyhledávání