úvod
homepage

Komentáře

článku: Zemřel Michael Jackson

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Ad Honza a Zbyněk a přípitek, (Tomáš Erlich, 03.09.2007 20:48) celé vlákno | reagovat
M.Jackson byl všeobecně milovníkem belgických pivních speciálů ( což se mu nelze v žádném případě divit ) a také těmto pivům dokonce věnoval jednu svoji knihu ( The Great Beers of Belgium ). Proto je jisté, že smuteční přípitek by měl vycházet především z tohoto. Na druhou stranu Zbyňku, volba Herolda z již zmiňovaných důvodů je též velmi dobrá a nám i bližší volba.... V každém případě Michaele, ještě jednou dík za vše!!!! Tak trošku jsme tu osiřeli....
--------------------------------------------------------------------
PS: Honzo jinak myslím, že každý čtenář Světu piva ví, že se rozhodně ničím nevytahuješ a to ani ohledně několikanásobného setkání s M.Jacksonem. To že i Česko má své malé M.J. v podání např. Honzy Šuráně a dalších je celkem jasné a i ty jsi také jedním z nich... PPS: Jenom mne tak napadá, kdyby se ti nedej bože stalo něco podobného, čím bychom si měli připít.. ? :o))

- VSUVKA: velice se omlouvám všem případným čtenářům těchto stránek, které by snad pohoršoval poněkud černý humor mého příspěvku. Každý kdo mne zná ví, jak hluboce si cením odkazu MJ a zpráva o jeho úmrtí mne zasáhla dosti citelně. Na druhou stranu se snažím brát věci vždy s humorem, stejně tak, jako MJ... Děkuji za pochopení!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání