Komentáře
článku: Degustační ohlédnutí za speciály
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Nyní jsa na dva týdny v Bruselu, musím konstatovat po ochutnání x různých výrobců lambiců a na nich založených druhů gueuze, kriek, framboise, rosé, faro - že nejlepší z výrobců se mi jeví Lindemans - jeho neslazený gueuze Cuveé René Grand Cru je lahodný, stejně jeho Faro a Kriek a Framboise. Jinak dále mi zde chutná Hoegarden Rosé - novinka Hoegardena pšeničné s příchutí kriek a framboise dohromady! Mystic lemon velmi dobrý! A dnes jsem pil Boon lambiek ongefilterd - nefiltrovaný čepovaný lambic v restauraci Belge Queen v Gentu - doporučuji ! Jak restauraci tak lambic. P.S. dnes odpoledne půjdu do restaurace Delirium Tremens! A dám si Rodenbach Grand Cru....
Vyhledávání