Díky za zajímavý článek. nevím, zda se někdy v brzké době podívám do Ženevy, ale je vidět, že boom minipivovarů postihl i Švýcarsko. Zajímavé je především to, že se dokáží zaměřit i na svrchně fermentovaná piva. Osobně jsem měl možnost ozkouše piva od prvního průkopníka těchto zařízení Brauerei Fisherstube v Basileji. Nabídka zahrnovala dortmunder, lager hell, lager dunkel a weizen hell. Všechna byla vynikající.
Ještě jedno díky pro Víta Dvořáka za články o Berlínských mini. byly mi v létě dobrým průvodcem. Navštívil jsem i průmyslový pivovar Berliner Burgerbrau a v blízké době bych rád touto částí berlínské pivní scény doplnil jeho články. Rovněž o smutném konci stylu Berliner Weisse.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Ještě jedno díky pro Víta Dvořáka za články o Berlínských mini. byly mi v létě dobrým průvodcem. Navštívil jsem i průmyslový pivovar Berliner Burgerbrau a v blízké době bych rád touto částí berlínské pivní scény doplnil jeho články. Rovněž o smutném konci stylu Berliner Weisse.