úvod
homepage

Komentáře

článku: Léto, pšenice a gramatika.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

F.O.P, (Jiří. J, 21.07.2007 19:15) celé vlákno | reagovat
Já nevím, s tím F. O. Poupětem. M8m pocit, že je je to postava dost rozporuplná. Je třeba mít k předkům úctu, ale je to přece jen 200let zpět. Vtahovat historické osobnosti a jejich pohledy do současných poměrů je sice z historického hlediska zajímavé, ale trošku nepřiměřené. Jeho osobnost bych nechal hodnoti nějakého historika hárodohospodářství 19 st.
Jinak samozřejmě, že jsme amatéři. Pivo je pro nás koníčkem. Volíme v poznávání piva podobnou cestu jako Michal jackson, který je i naším inspirátorem. Nejsme technologové ani sládci, to je snad nad slunce jasné. Pivo bereme předevšim jako záležitost gastronomickou a proto náš úhel pohledu nemůže být jiný, než je. Náš přístup přirovnávám jednoduše k milovníkům a sběratelům vína.
Za těch 17 let vcelku intenzivního "bádání" a zkoušení toho máme celkem dost nazkoušené /nejedná se jen o jednu ochutnávku, ale opakované degustace/ a tak k tomu přistupujeme. Jedná se tedy čistě o , zdůrazňuji, AMATÉRSKOU záležitost a tak také chceme aby to i nadále zůstalo.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání