úvod
homepage

Komentáře

článku: Svět piva má bráchu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

jak "originální" ...., (Weetek, 13.06.2007 12:37) celé vlákno | reagovat
To se podívejme, kromě Světa piva máme od nynějška i Svět-piva, ovšem prosím pozor, s pomlčkou, takže je to něco docela jiného a zcela svého, že...
Myslím, že kvalitních webů o pivu není nikdy dost a sám kromě Světa piva pravidelně brouzdám i Czech Beer Reportu Marka Kodedy a poslední dobou i na Chodyho webu. Víc hlav víc ví, víc věcí si všimne a nabízí i víc pohledů na tytéž věci. Je ovšem otázkou, co nám pivařům nabídne novinka s pomlčkou. Zatím jsem nic zaímavého nenašel. Pivní zprávy i kalendář akcí nabízejí už stávající weby, přehled pivovarů (bez chyb) rovněž. Stahopvat si šetřiče obrazovky a tapety na plochu mohu z jakékoliv slušnější webové prezentace pivovaru. Suma sumárum, snad se zatím jedná opravdu jen o 10% a nezbývá než doufat, že zbylých 90% bude stát za to.
To je mi ale silně proti srsti, to je jméno. Pomlčka je prima věc, ale nezakryje fakt, že se nový web snaží parazitovat na dobré pověsti webu zdejšího. Kdyby tomu tak nebylo, určitě by se dalo vymyslet třináct jiných jmen do tuctu. Už proto moje sympatie zatím nevlastní bráška nemá a pochybuju, že je získá.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání