úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivo pod nejvyšší španělskou horou (VI.)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Pivo Cobra, (Roman Holoubek, 19.02.2007 08:00) celé vlákno | reagovat
Nevím jaké má kdo zkušenosti s pivem Cobra, o kterém zde byla diskuze před vánoci. Osobně je to nejhorší nápoj, který jsem dal do úst - alespoň ony dva druhy prodávané v řetězcích. Koukněte se na tento odkaz:
http://www.drinks24.cz/cobra-bez-alkoholu-033l-p-829.html?cPath=22
Co věta to perla: "Cobra - indické nealkoholické pivo prémiové kvality a skvělé chuti." nebo: "Indické pivo Cobra - méně bublinek, více chuti." A nezaostává ani:"Cobra je skutečně pivo bez alkoholu, jež bylo vyvinuto v indickém Banglore a je nadřazené všem ostatním pivům ".

Na těchto stránkách si také můžete přečíst i o dalších pivech Cobra a zjistíte možná, tak jako já, že mám asi chuťové buňky naprd, když nepoznám kvalitu.
Kobra 11, (Jiří Kaňa, 07.11.2006 16:05) celé vlákno | reagovat
No, ať je Kobra odkud chce, verzi se sníženým obsahem karbohydrátů bych nikomu nedoporučoval :-)
Tak dej vědět!, (Zbyněk Holan, 07.11.2006 15:47) celé vlákno | reagovat
Určitě dej vědět až pojedeš do Prahy. U Bulovky mají nyní klasiku ležák, pšeničné a specialitu Oktoberfestbier (tak jak se vařil před 100 lety!). Jinak jsem zvědav na řešení rébusu jménem Cobra....

Pivu zdar!
ad Zbyněk, (Tomáš Semrád, 07.11.2006 15:15) celé vlákno | reagovat
Díky Zbyňku, a ještě jednou díky za osvětlení podrobností ohledně piva Cobra. Jak vidno, jedná se o licenční produkt. Schválně se večer podívám do chytrejch knih, abych zjistil opravdový původ piva Cobra, poněvadž si pořád myslím, že originál je z Thajska. Do Prahy bych měl jet někdy na konci listopadu, avšak nevím, jak vše z časových důvodů ještě zorganizovat. Ta Bulovka je ale velkým lákadlem...
Poděkování, (Zbyněk Holan, 07.11.2006 14:45) celé vlákno | reagovat
Výborný seriál! Tolik informací a popsaných piv! Klobouk dolu. Žebříček mi udělal obzvláště radost, jak už jsme si psali minule, až ochutnám, tak sestavím svůj. Ale jak to tak obecně, dlouhodoběji pozoruji nebude se příliš lišit.

Co se týče "pivní databanky" také mám jednu, avšak pouze českých pivovarů a minipivovarů - dohromady 97 jich mám.

Jestli pojedeš někdy do Prahy můžeme se setkat v PKK nebo U Bulovky a popovídat o pivu!

P.S. co se týče Cobry na etiketě je uvedeno: indické pivo, uvařeno v Londýně a Born in Bangalore. A také zmínka o tom že je to držitel 11 zlatých medailí, poslední z let 2005,2004,2003,2002,2001....z jaké soutěže to si nepamatuji, ale já ho hodnotím tak 7 (ze stupnice 1 až 10, 1 božské, 10 nepitelné).

Pivu zdar!
Vyhledávání