Komentáře
článku: Ochutnávka piva v Blučině
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Myslím si, že není nic na tom se otevřeně přihlásit k výrobní technologii. Už jen třeba kvůli tomu, že hodně lidí se domnívá, že pivo vyrobené CKT (popř. HGB) za moc nestojí a svým způsobem už ho mají kvalitativně někam zařazené. Proto by bylo rozhodně užitečné, aby pivní veřejnost věděla jak kdo a co vyrábí, třeba by pak mnozí změnili názor na některé výrobní postupy. I když já osobně vyznávám starou dobrou klasiku (nad níž není), zároveň si myslím, že pivo vyrobené CKT může být a v některých případech i je (za určitých okolností a podmínek) kvalitní. Vím i o dvou malých pivovarech, jež pro výrobu některých svých piv využívají HGB a pivní fajnšmekři si ta piva nemohou vynachválit, jak jim chutnají...
Vyhledávání