úvod
homepage

Komentáře

článku: Ochutnávka piva v Blučině

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Přehled o technologiích používaných jednotlivými pivovary, (Regan, 03.08.2007 22:50) celé vlákno | reagovat
Udělat přehled, které technologie jaké pivovary používají, by byla opravdu výtečná věc. Možná na to bude jednou od Evropské unie zákon. (V dobrém slova smyslu.) Kdyby to bylo vyvrcholením práce tohoto webu za přispění všech přispěvovatelů, bylo by to nádherný. Moje máti se živila dříve jako degustátorka a já mám bohužel nebo bohudík tu smůlu, že odhadnu kvalitu podávaných nápojů nebo pokrmů poměrně přesně. Nejjednodušeji tak, že definuju látku, která mi nedělala dobře nebo mi jinak chuťově neseděla. Tu si zapamatuji a následně v nápojích, které piju, vždy skoro bezpečně poznám, zda jí obsahují nebo ne. Takhle jsem samozřejmě sám z Gambrinusu postupem času (12 let) navzdory postojům mého nejbližšího okolípřešel až k minipivovarům, které vaří nefiltrovaná a nepasterizovaná piva původní technologií. Samozřejmě si notuji s převážnou většinou lidí, kteří posílají příspěvky do tohoto webu. A hlavně bych chtěl poděkovat tvůrcům a provozovatelům těchto internetových stránek. Udělali obrovský kus práce.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání